Kadınlarda 'Muhteşem Popo'nun 5 Sırrı...

Büyüklüğünü, küçüklüğünü kafamıza fazlasıyla takıyoruz ama iş şımartmaya gelince, en ihmal ettiğimiz bölgemiz o !



Pürüzsüzleştirin

Siz de bebeksi bir popoya sahip olmak istiyorsanız, bu bakımı adım adım uygulayabilirsiniz. Önce cildinizdeki gözeneklerin genişlemesi için uzun ve sıcak bir duş alın. Ardından da, kalın taneli bir peeling kremi yada lif kullanarak cildinizi yuvarlak hareketlerle ovun. Böylece teninizdeki tüm pürüzleri ve ölü derilerin atılmasını sağlayacaksınız. Duştan çıktıktan sonra yüzünüz için satın aldığınız sıkılaştırıcı bir cilt maskesini bu bölgeye uygulayabilirsiniz. Uzmanların önerisi maskenin etkisini arttırması için, içine birkaç çay kaşığı taze çekilmiş kahve eklemeniz. Kahvede bulunan kafein, cildin daha sıkı ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olacaktır. Bu maskeyi cildinizde yaklaşık 10 dakika tutabilirsiniz. Maskeyi yıkadıktan sonra, bakımınızı nemlendirici bir losyonla tamamlayabilirsiniz.

En Uygun Çamaşırı Bulun

Eğer popnuz düzse; Arkası V şeklinde oyuk olan, bikini tipinde bir külot seçmelisiniz. Böylece bir göz yanılması yaratacak ve poponuzun olduğundan daha yuvarlak görünmesini sağlayacaksınız.Eğer atletik bir yapınız varsa; Mini şort tipinde bir çamaşır seçerek sıkı kaslarınızın vurgulanmasını sağlayabilirsiniz.Eğer yuvarlak hatlıysanız; Bu özelliğinizi daha da ön plana çıkartacak tanga modellerden birini giyebilirsiniz.



Bronzlaştırın

Beş kolay adımda, cildinizde harika bir bronzluk elde etmeniz mümkün hem de plaja adımınızı bile atmadan. Öncelikle tüm vücudunuza peeling uygulaması yapın ve ölü derilerden arının. Bu zayede otobronzan etkili kreminizden çok daha iyi bir sonuç alacaksınız. Duştan çıkıp iyice kurulandıktan sonra, otobronzan kremi, sabırla vücudunuzun her yerine yayın ve bu kez poponuzu da ihmal etmeyin. Daha iyi bir uygulama için ayağınızı küvetin kenarına koyup kremi yuvarlak hareketlerle uygulayabilirsiniz. Kremi sürdükten sonra bir sünger yardımıyla iyice yayılmasını sağlayın ve kuruyana kadar bekleyin.



Koruyun

Uzmanlar sürekli poponun üzerinde oturmanın iyi olmadığını söylemeye devam ediyorlar, ancak ofiste çalışanalr ve tüm gün oturmak zorunda kalanlar için bu gerçekten can sıkıcı bir durum. Bunu önlemenin bazı yolları elbette var. Mesela, her yarım saatte bir ayağa kalkabilir ve beş-on dakikalığına biraz ayakta durabilir, mümkünse dolaşabilirsiniz. Bu bile büyük bir fark yaratacaktır. Otururken asla çok önde oturmayın ve mümkünse hep arkaya yaslanarak oturun. Ayağa kalktığınızda ellerinizi belinize koyarak öne ve arkaya doğru esneme egzersizleri yapın.

Bunları Hatırlayın

2002: Missy Elliott, özel dansıyla popo sallamaya yeni bir bakış açısı getirdi.
2005: Jessica Simpson The Dukes of Hazzard filminde hatlarının ne kadar muhteşem olduğunu dosta düşmana gösterdi.



2007: Victoria's Secret şovu sonrası yapılan partide Heidi Klum muhteşem poposuyla yürekleri hoplattı.
2009: Koşarken yada jogging yaparken kalça kaslarınışekillendiren özel ayakkabı üretildi.
2011: Kraliyet düğününde gelinin ünlü kardeşi Pippa Middleton, daracık elbisenin içinden sergilediği kalçasıyla herkese şu soruyu sordurdu: "Acaba gerçek mi ?"

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR