Jennifer Lopez'den canlı yayında akıl almaz frikik!..

Latin müziğin kadın öncüsü olup Latin müziğin patlama yapmasını sağlayan dünyaca ünlü ses sanatçısı Jennifer Lopez güzelliğiyle yıllara meydan okuyor.

Jennifer Lopez önceki akşam ‘The Ellen DeGeneres Show’ isimli programa katıldı. Gösterişli mavi elbisesiyle bütün dikkatleri üzerine toplayan Lopez, programın ilerleyen dakikalarında talihsiz bir olay yaşadı. Dans etmek için ayağa kalkan Jennifer Lopez, elbisesinin azizliğine uğrayarak frikik vermekten kurtulamadı.

O Latin müziğin kadın öncüsü

Latin müziğin kadın öncüsü olup Latin müziğin patlama yapmasını sağlayan dünyaca ünlü ses sanatçısı Jennifer Lopez kimdir? Müzik hayatındaki başarısının yanı sıra güzelliği ile de adından sıkça söz ettiren Jennifer Lopez’in kariyeri ve özel hayatına dair bilinmeyenleri sizler için araştırdık. İşte bilinmeyen yönleriyle Jennifer Lopez…
Tam adı Jennifer Lynn Lopez olan Jennifer Lopez, 24 Temmuz 1970 yılında New York‘un bir mahallesi olan Bronx’ta Porto Riko’lu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

Annesi Guadalupe Rodriquez Lopez, New York’ta bir kreşde öğretmendir. Babası David Lopez “Guardian Insuarance’de” bir bilgisayar operatörüdür. Bir ablası (Leslie) ve bir kız kardeşi (Lynda)vardır.Henüz çocukken müzikal tiyatroda oynadı ve ilk filmi olan ‘My Little Girl‘de (Küçük Kızım) oynadığında daha 16 yaşındaydı.

19 yaşından itibaren dans okuluna gidebilmek için tezgahtarlık, garsonluk gibi çeşitli işler de çalışmıştır. Dans aşkı için Baruch Üniversitesi’ndeki eğitimini yarıda bırakmıştır.

Televizyon dünyasına girişi ise 1990’da Fox TV’nin “Fly Girl” adlı dans yarışmasını kazanması ve bu sayede komedi dizisi “In Living Color (Yaşayan Renklerde)“de rol almaya hak elde etmesiyle başlar. 1993 yılında ise Janet Jackson’ın “That’s the Way Love Goes” adlı şarkısının klibinde dansçı olarak karşımıza çıkar.

Daha sonra “Second Chances (İkinci Şans)” ve “Hotel Malibu (Malibu Oteli)“,”South Central (Güney Merkez)” ve bir televizyon filmi olan “Nurses On The Line (Hemşireler Hatta):The Crash of Flight 7 (Uçuş 7’nin Enkazı)” ile oyunculuk kariyerine devam eder.

YORUM YAP
YORUMLAR