İşte Kim Kardashian'ın korkulu rüyası Iggy Azalea kıvrımlarını sergiledi

Genç ve güzel şarkıcı Iggy Azalea, kıvrımlarıyla Kim Kardashian'ı geride bırakarak Kim'e korku salmaya devam ediyor



Avustralyalı güzel rapçi, geçtiğimiz yıl İstanbul Küçükçiftlik Park'ta konser vermişti.



Fancy şarkısı ve Ariana Grande ile yaptığı Problem adlı düeti ile Billboard Hot 100 listesine girerek The Beatles’ın rekorunu kırmıştı.
 







 

Iggy Azalea kimdir?

Iggy Azalea bir rapçi, manken ve şarkı sözü yazarıdır. YouTube üzerinde yayınladığı şarkıların büyük bir kitle tarafından dinlenmesi sonrasında ün kazanmıştır. 2014 yılının Mart ayında çıkardığı ilk albümü “The New Classic” müzik listelerinin üst sıralarında yer almıştır.

Iggy Azalea kaç yaşında? 7 Haziran 1990 tarihinde doğan Iggy Azalea 25 yaşında olan bir sanatçıdır. Iggy Azalea burcu ikizlerdir. Iggy Azalea nerelidir? Avustralyalı olan genç manken Sydney’e bağlı Kelly kentinde dünyaya gelmiştir.

Iggy Azalea’nın babası ressam ve karikatür sanatçısı iken annesi yazlık evleri ve otelleri temizleyen temizlikçidir. Iggy Azalea gerçek adı Amethyst Amelia Kelly şeklindedir. Iggy Azalea takma ismi çocukken sahip olduğu “Iggy Pop” adındaki köpeğinden kalmadır.

Iggy Azalea’nın biyografisini, kısaca hayatını ele aldığımız yazımızın bu bölümünde başarılı sanatçının eğitim hayatına değineceğiz. Öncelikle Iggy Azalea’nın öğrenimini tamamlamadığı bilinmektedir.

Bir okula kayıt olan ünlü şarkıcı aynı zamanda sanat dersleri de almıştır. Okulu sevememiş bir süre sonra bırakmıştır. Bunun yerine annesiyle birlikte çalışmayı tercih etmiş; bu sayede kazandığı para ile Amerika’ya gidebilmiştir.

Şimdi de Iggy Azalea fiziksel özelliklerine, Iggy Azalea boyu kilosuna değinelim. Iggy Azalea kaç kilo sorusunun cevabı 68 kg’dır. Iggy Azalea boyu kaç yanıtı ise 178 cm’dir. Iggy Azalea saç rengi doğal olarak koyu kahverengidir.

Ancak başarılı şarkıcı saçlarını açık kahverengiye boyatmaktadır. Iggy Azalea göz rengi de koyu kahverengidir. Iggy Azalea kıyafeti Amerikan standartlarına göre 6; Avrupa standartlarına göre ise 36 numaradır. Iggy Azalea ayakkabı numarası Amerikan standartlarına göre 10’dur. Iggy Azalea vücut ölçüleri kaçtır? Iggy Azalea ölçüleri 84 cm- 66 cm- 97 cm şeklindedir.

Iggy Azalea ilk albümünü 2014 yılının Mart Ayında “The New Classic” adı altında çıkarmıştır. Iggy Azalea ilk kez 2015 yılında yayınlanacak “Fast & Furious 7” ismindeki aksiyon filminin oyuncu kadrosunda yer alarak beyaz perdeye adım atmıştır. Iggy Azalea’nın ilk televizyon programı ise bir müzik belgeselidir. Genç sanatçı 2013 yılında “Tracks” adlı kendisini konu alan programla ekranlara yansımıştır.

Iggy Azalea kimdir, hayatı, Iggy Azalea biyografisi başlıklı yazımızda son olarak Iggy Azalea hakkında birkaç önemli bilgiye yer vereceğiz. Iggy Azalea’nın sevdiği spor tenistir. Rape 14 yapındayken başlamıştır.

Ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift ile aynı yaştadır ve ikili aynı boya sahiptir. Iggy Azalea’nın idolleri David LaChapelle ve Andy Warhol’dür. Iggy Azalea küçüklüğünde iki komşu kızıyla bir müzik grubu kurmuştur. Fakat arkadaşlarının grubu bir kariyer seçeneği olarak görmemeleri ve ciddiye almamaları sebebiyle grup bir süre sonra dağılmıştır.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR