İşte cinsellikle ilgili en çok sorulan sorular... Sürekli zevk suyu geliyor

Takipçilerinden gelen birbirinden ilginç sorulara bakın Haydar Dümen nasıl bir cevap verdi! İşte Haydar Dümen'in hayranlarından gelen sorulara verdiği cevaplar...

43 yıllık magazin gazetecisi Bilal Özcan, meslek hayatında ünlülerle ilgili çok ilginç anılarını YouTube kanalı Bilal ÖzcanTV'de Noor Yurteri'ye anlattı...

Zevk alamıyorum

26 yaşında, 7 aydır evli kadınım. Cinsel ilişkiden zevk almıyorum. Sebebi daha önce sık sık yaptığım mastürbasyon olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor? 

CEVAP 
Sevgili okurum, tabii olabilir. Çünkü klitoris orgazma şartlanmışsın. Bunu da ancak eşinle el ele vererek çözebilirsin. Teknik bilgi yardımı alabilirsiniz. Daha yolunuz uzun. Her şey düzene girecek, bundan kuşkunuz olmasın. Ben buradan tek tek bilgi veremiyorum.

Kız beni terk etti

23 yaşındayım. Bir süredir birlikte olduğum bir kız arkadaşım vardı. Ama penisimin boyunu öğrenince büyük diye çekip gitti. Bu hep böyle mi olacak? 

CEVAP 
Değerli okurum, büyük penisler erkeklerin derdi. Ama erkekler dert çeken kimi insanlar gibi hem derdinden yakınır hem de aynı derdi yaratmak için o derdin peşinden koşar. Kızın kaçması doğaldır. Kendine uygun birini bulacaksın. 

İsteksizlik başladı

29 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşimle cinsel hayatımız mükemmeldi. Doğum yaptıktan sonra bende isteksizlik ve ağrılar başladı. Birleşme sırasında acı duyuyorum. Ne yapmam gerekiyor? 

CEVAP 
Sevgili okurum, psikolojik olduğunu sanıyorum. Profesyonel yardım almalısın. 

Başarılı olamıyorum

23 yaşındayım. 5 kez ilişkiye girdim. Hiçbiri yanlış ortamda ya da hayat kadınıyla değildi ama başarısız oldum. Mastürbasyon yaparken sorun yok. 

CEVAP 
Değerli okurum, tabii ki psikolojik. Elbette heyecanlandığın için oluyor. Heyecanın kökeni de psikolojik. Olumlu koşullarda ve bir kişiyle uzun süreli, güvenli bir ortamda buluştuğunda sorun çözülecek. Orada da bir takılma olursa, iştahsız atın önüne yem koyar gibi birkaç gün ilaç alırsın. Atını şahlandırırsın. Hiçbir derdin yok. 

Nasıl kurtulurum?

19 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Bunu engelleyemiyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, sadece irade. Biraz da ilgiyi dışarıya kaydırmak. Yani işe, spora, uğraşılara, biraz da eğlenceye yönel. 

Vajinadan dışarı çıkıyor

İlişki sırasında eşimin vajinasına boşaldıktan sonra meni, vajinadan dışarı çıkıyor, neden? 

CEVAP 
Değerli okurum, bunun sebebi öyle olması gerektiği içindir. Normalde doğaldır. 

Sürekli zevk suyu geliyor

18 yaşındayım. Büyük tuvaletimi yaparken cinsel organımdan zevk suyu geliyor. Artık bu durumdan çok sıkıldım. Bu doğal mı yoksa tedavi gerektiren bir durum mu? 

CEVAP 
Değerli okurum, doğal bir olay. 

Kızlığım bozuldu mu?

18 yaşında kızım. Sevgilimle sürtünme yoluyla seviştik. Çok az ve saniye süren acı duydum. Yarım saat sonra kan geldi. O günün sabahı adet gördüm. Gelen kan adetten mi? Kızlık bozuldu mu? 

CEVAP 
Sevgili okurum, sanırım zar bir zarar görmedi. Ama kesin incindi. Gelen kanın adet kanı olma olasılığı yüksek. 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

Bilal Özcan kimdir? Bilal Özcan, YouTube kanalı Bilal ÖzcanTV'de Noor Yurteri'nin sorularını cevaplandırdı.

YORUM YAP
YORUMLAR
  • Man bir kz aryorom