Işın Karaca: “Suçluluğu kanıtlanmamış herkes masumdur”

Ünlü sanatçı Işın Karaca taciz iddiaları ile gündeme gelen ünlü oyuncu Talat Bulut'la ilgili olarak “Suçluluğu kanıtlanmamış herkes masumdur” yorumunu yaptı.



Ünlü sanatçı Işın Karaca taciz iddiaları ile gündeme gelen oyuncu Talat Bulut'la ilgili olarak “Suçluluğu kanıtlanmamış herkes masumdur” yorumunu yaptı. Hande Ataizi ile ilgili de konuşan Karaca “Cam seralarda yaşayanlar kimseye taş atmasın” ifadelerini kullandı.



Talat Bulut’un ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde, kostüm asistanı Özge Şimşek’i taciz ettiği iddia edilmişti. Talat Bulut yaşanan skandal iddiaları yalanlasa da hakkında dava açılma ihtimali bulunuyor.



Bir bir projeleri iptal olan ve hem halktan hem ünlü isimlerden büyük tepki toplayan oyuncuyla ilgili Işın Karaca da yorumda bulundu. 



Işın Karaca, “Cam seralarda yaşayanlar kimseye taş atmasın. Bir insan suçluluğu kanıtlanmayana denk masumdur. Gözümler görsem o zaman inanırım” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Işın Karaca, Talat Bulut’un taciz iddiaları hakkında konuştu. 

YORUM YAP
YORUMLAR