Irmak Ünal hayaline kavuştu

Ünlü oyuncu Irmak Ünal, uzun süredir eğitimini aldığı spor eğitmenliğinde sertifikasına kavuştu. Ünlü oyuncu sevincini sosyal medyadan paylaştı.

Usta sanatçı ve akademisyen Cihan Ünal'ın kızı olan oyuncu Irmak Ünal, yeni işine kavuştu. Pandemi sürecini kendisini geliştirmek için değerlendiren Ünal, bu süreçte setlere de ara vermişti.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Ünlü oyuncu uzun süre devam eden eğitimlerinin meyvesini aldı. Spor eğitmenliği sertifikasına kavuşan Ünal, mutluluğunu sosyal medyadan bir fotoğraf ve, 'Bu güzel kadının ellerinden 200 saatlik eğitim sertifikamı aldım. Yolum açık olsun.' notuyla paylaştı.

IRMAK ÜNAL KİMDİR?

15 Şubat 1977 tarihinde Ankara'da doğan oyuncu, Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Sanatçı Cihan Ünal'ın kızı olan Ünal, Rdayo Bilkent ve Radyo Mydonese'de hem sunuculuk hem de yapımcılık ve yöneticilik yaptı. Academy Of Art Üniversitesi'nde Sinema Televizyon Bölümü'nü bitirdi.

Bela Theatre Union'da profesyonel tiyatro kariyerine başladı. Kampusistan dizisiyle Türkiye'de şöhreti elde etti. Evli olan oyuncu 2 çocuk annesidir. Ünlü sanatçı Türkan Şoray'ın yapımcı kızı Yağmur Ünal'ın da ablasıdır.

YORUM YAP
YORUMLAR