İhanetle sarsılan Shakira çocukları için basın mensuplarına yalvardı

Gerard Pique tarafından ihanete uğrayan dünyaca ünlü Shakira, Barselona'dan ayrılıp ABD'ye çocukları Milan ve Sasha ile birlikte taşındı.

2010 yılında Gerard Pique ile aşk yaşamaya başlayan ünlü şarkıcı Shakira, sevgilisini özel şirkette halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışan Clara Chia ile yakalamıştı.

İhanetin ardından tüm dünya çapında haberler konu olan Gerard Pique ile Shakira, gündeme gelmeye devam ediyor.

Tüm yaşananların ardından harekete geçen ünlü şarkıcı, çocukları Milan ve Sasha ile İspanya'nın Barcelona kentine ve oradaki hayatına veda etti. Shakira, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları çocukları için muhabirlere seslendi. 

Ünlü şarkıcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Hayatımın büyük bir değişikliğe girdiği bu dönemde ailemin ve benim hayatımın merak edilmesi oldukça anlaşılabilir bir durum. Ancak çocuklarım Milan ve Sasha çok zor bir yıl atlattılar.

Oğullarım Barselona medyası tarafından devamlı tacize maruz kaldı ve rahatsız edildi. Şimdi yeni hayatına başlayanlar çocuklarım için, medyadan onların özel hayatına saygı göstermelerini rica ediyorum. Onları okula girerken veya çıkarken, evin kapısında beklerken veya herhangi bir yerde takip etmemeniz için size yalvarıyorum. Bunu sizden bir şarkıcı olarak değil, çocuklarının psikolojik ve duygusal durumlarını önemseyen ve korumaya çalışan bir anne olarak talep ediyorum"

YORUM YAP
YORUMLAR