İbrahim Tatlıses ile Perihan Savaş arasına 'Torun' girdi

İbrahİm Tatlıses ile Perihan Savaş'ın çocukları Melek Zübeyde, işadamı Volkan Akkaş'la olan evliliğinde üçüncü kez anne olmanın sevincini yaşadı.

İbrahİm Tatlıses ile Perihan Savaş'ın çocukları Melek Zübeyde, işadamı Volkan Akkaş'la olan evliliğinde üçüncü kez anne olmanın sevincini yaşadı. Böylece Melek Zübey'de iki erkek evlattan sonra bir de kız çocuğu dünyaya getirmiş oldu.

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet hanımdan iki kızı bir oğlu ve 5 torunu, ikinci eşi Ayşegül hanımdan ise bir kızı daha bulunuyor.

Perihan Savaş da üçüncü kez torun sevincini yaşadı. Savaş'ın kızı Melek Zübeyde, 2008 yılında Volkan Akkaş'la evlenmişti. 4 yaşında Kemal Ali ve 8 yaşında Efe adında iki oğlu olan çiftin ilk kız çocuğu Zeynep Bal, Acıbadem Maslak hastanesinde dünyaya geldi.

İki erkek torunun ardından, kız torununa da kavuşan Perihan Savaş çok büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek "Allah bütün isteyenlere nasip etsin. 3. torunum geldi, Zeynep Bal hoş geldin. Kuzum maşallah sana" dedi.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR