İbrahim Büyükak ve Nurdan Büyükak'ın yüzünde güller açıyor

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak ile eşi Nurdan Beşen geçtiğimiz günlerde Etiler'deki bir mekanda 14 Şubat Sevgililer Günü için romantik bir yemek yedi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile adını duyuran oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak ile eşi Nurdan Beşen, Etiler'de objektiflere yansıdı. Ünlü çift, 14 Şubat Sevgililer Günü için romantik bir yemek yedi. Büyükak, "Kabotaj Bayramı'na dahi kaçırmam. En azından denizimizle ilgili bir paylaşım yaparım" dedi.

İbrahim Büyükak, kendisine yöneltilen "Komedi filmlerinde genellikle hep aynı isimlerin oynadığına yönelik bir anlayış var. Bunu katılıyor musunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Benim filmlerimde hep aynı değil. Sadece Yol Arkadaşım'da Oğuzhan'ı oynatmıştık. Diğer filmlerde farklı isimler vardı. Çeşitliyorum yani. Siz bana oradan başka bir gönderme yapıyorsunuz. Konuyu Cem (Yılmaz) abiyi getireceksiniz, anlıyorum. O tercih meselesi. Aynı kadro ile çalışma alışkanlığı olan yönetmenler yazarlar da var. Cem abi de onu tercih ediyor. Bence çok güzel yapıyor."

YORUM YAP
YORUMLAR