Hülya Avşar’ın havuz keyfi beğeni patlaması yaptı

Hülya Avşar, yüzmeye doyamadı. Yazın bol bol denizde yüzen ve o anları Instagram hesabından paylaşan Hülya Avşar sezon bitse de havuzda da olsa yüzmeye devam ediyor

30 binden fazla beğeni aldı

Sosyal medya hesabından havuzda yüzdüğü bir videosunu paylaşan Hülya Avşar, yoruma kapalı olarak yaptığı paylaşıma 30 binin üzerinde beğeni aldı.

Ketojenik diyete başladı

Öte yandan, Hülya Avşar da Kim Kardashian, Hadise gibi starların ardından ketojenik diyete başladı. Sıkı bir program uygulayan Hülya Avşar, 6 kilo verdi.

Ketojenik diyet nedir?

Ketojenik diyet, düşük karbonhidratlı diyetlerle birçok yönden ortak noktaları olan çok düşük karbonhidrat içeren fakat yüksek yağ barındıran bir diyet olarak tanımlanmaktadır. Bu diyet çeşidi karbonhidrat alımını büyük ölçüde azaltmayı ve bu kesintiyi yağ ile değiştirmeyi amaçlar. Karbonhidrattaki bu azalma, vücudunuzu ketoz adı verilen bir metabolik duruma getirir. Bu metabolik fazda, vücudunuz enerji için yağ yakma konusunda inanılmaz derecede istekli hale gelmektedir. Aynı zamanda vücut yağı karaciğerde, beyne enerji sağlayabilen ketonlar haline getirmeye başlar.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR