Hilmi Cem İntepe, Rodanthi Kaparou ile aşk mı yaşıyor?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2018'in en başarılı erkek yarışmacılarından biri olan ancak finalde elenerek şampiyonluğa veda eden Hilmi Cem İntepe, Survivor'da aşk mı kazandı? Bu iddia çok konuşulacağa benziyor



Uçan Karga adlı bir hesabın iddiasına göre, Hilmi Cem İntepe, kendisine aşkını ilan eden Survivor Yunanistan yarışmacısı Rodanthi Kaparou ile aşk yaşıyor.



Survivor Yunanistan adasından yarışmacı Rodanthi Kaparou daha önce Hilmicem'den hoşlandığını açıklamıştı.

Acun Ilıcalı söylemişti



Daha sonra Acun Ilıcalı, ada konseyinde Hilmi Cem İntepe'ye durumu "Yunan takımından senden hoşlanan birisi var.  Türkiye Yunanistan Survivor oyununda, Yunan bir yarışmacı senden çok etkilenmiş.



Kendisi bana 'Acaba ne zaman Türkiye'yle tekrar oyun oynayacağız' diye sordu.  Soruda olayı çözdüm. Ne kadar boş bakıyorsam artık o anlattı" demişti. 



Bu olaydan sonra, Survivor dönüşü ikilinin ne yapacağı merak ediliyordu. Şimdi de Hilmi Cem İntepe ve Rodanthi Kaparou'nun aşk yaşadığı iddia edildi. İkili Instagram'da birbirlerini takibe aldı.

En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR