Hande Erçel Hakkında Bilinmeyenler

Bu kız da kim?: Hande Erçel hakkında bilmen gereken 7 şey

Bu kız da kim?: Hande Erçel hakkında bilmen gereken 7 şey

Çok genç, çok güzel, çok yetenekli... Merak edenlere geliyor... Hande Erçel hakkında bilmen gerekenler!

hAnde erçel ile ilgili görsel sonucu

1993 yılında Balıkesir'de doğan yıldız, oyunculuk ve modellik yapıyor. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencisi olan Hande, güzel oyuncu sanat eğitimi almanın mesleğine etkisini bir röportajında şöyle anlatıyor: "Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi benim için vizyon demek. Güzel Sanatlar, zaten farklı bakış açısına sahip insanlara özgü bir yer. Oraya girdiğim an dedim ki kendi kendime “Evet, ben buraya aitmişim”... Hayata farklı yerlerden bakmayı öğreniyorsun, estetiği görüyorsun."

Ä°lgili resim

2014 yılı Eylül ayında, TRT'de yayınanan Hayat Ağacı' dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Genç oyuncu dizide Selen Karahanlı karakterini canlandırdı. 

Ä°lgili resim

2015 yılında Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katıldı. Azerbeycan'da düzenlenen bu yarışmada 2. oldu. Güneşin Kızları adlı dizide Selin karakteriyle yıldızı parladı! 

Ä°lgili resim

Verdiği bir röportajda ise başrol deneyimini Erçel şu şekilde dile getirmişti: " Başrol olmanın çok güzel getirileri var ama aynı zamanda da götürüyormuş. Ben de bunu yeni yeni öğreniyorum. Zaman çok değerli hâle geliyor. Boş zamanında ne yapacağını bilemiyorsun. Bir anda öyle çok seçenek oluyor ki sonunda yatıp kalabiliyorsun." 

hAnde erçel ile ilgili görsel sonucu

175 boyunda ve 55 kilo olan Hande Erçel'in en beğendiği özelliği ise her zaman pozitif olması. Bardağın her zaman dolu tarafımı görmeye çalışan yıldız, negatif düşüncelerin hayatına yansımasını istemiyor. 

Ä°lgili resim

Güzelliğe bakış açısı ise ilham verici! Bir röportajında Hande güzellik tanımı ile ilgili şunları söylüyor..."Benim için güzel kadın güçlü ve başarılı kadındır. Ayaklarının üzerinde duran ve "hayır" diyebilen kadındır. Bir kadının her şeyden önce hayata karşı bir duruşu olmalı. Karşısındaki erkeği algılayışı ona güzellik katar. Başarı bir kadına yetmemeli, her zaman daha iyisini istemeli. Bence bunların hepsi güzelliğin içinde. Güzellik sadece dış görünüşle ilgili bir şey değil benim için. Bu duruş ve düşünce tarzı çok daha ön planda."

 

YORUM YAP
YORUMLAR