Güngör Uras hayatını kaybetti

Milliyet Gazetesi Ekonomi yazarı Güngör Uras hayatını kaybetti.

Uras'ın ölüm haberini, Milliyet gazetesi Ekonomi Müdürü Şükrü Andaç sosyal medyadan, "Güngör Uras Hocamı kaybettik… Başımız sağolsun…" mesajı ile duyurdu.

Uras, Milliyet gazetesindeki köşe yazılarında, ekonomiyi, kendi ürettiği 'Ayşe teyze' ve 'Ali Rıza amca' örnekleriyle anlatmasıyla da tanınıyordu.

KALIN: KIYMETLİ BİR İNSANI KAYBETTİK

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Göngör Uras'ın vefatıyla ilgili şunları kaydetti: 

"Değerli ekonomi hocası Prof. Dr. Güngör Uras’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Finansal okur yazarlığa ve ülkemizin ekonomik önceliklerine her vesileyle ve sade bir dille dikkat çeken kıymetli bir insanı kaybettik. Mekanı cennet olsun."

ALTUN: MEKANI CENNET OLSUN

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun ise "Prof.Dr. Güngör Uras’ın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarının başı sağolsun. Sanayiye, tarıma, üretime, tasarrufa vurgu yapan, planlı ekonominin ve büyümenin önemine her daim dikkat çeken bir isimdi.  Mekanı cennet olsun..."  açıklamasında bulundu. 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR