Gomis ile Aleyna Tilki buluştu

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında sezonu gol kralı olarak tamamlayan Bafetimbi Gomis ile şarkıcı Aleyna Tilki bir araya geldi.

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunu zirvede tamamlayarak 21. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray için kutlama organizasyonu düzenlendi.

Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen etkinlikte sarı-kırmızılı taraftarlar, elde edilen başarıyı kutlarken, Galatasaray futbol takımı da şampiyonluk kupasına kavuştu. Galatasaray taraftarları stadı büyük ölçüde doldurdu.

Organizasyonda ilk olarak kulüp çalışanları isimleri anons edilerek sahneye çağrılırken, sonrasında oyuncular tek tek davet edildi.

Her bir oyuncu, isminin anons edilmesinin ardından kendi seçtiği şarkı eşliğinde sahnede yerini aldı. Yabancı oyuncuların ülkelerinin bayraklarıyla çıktığı organizasyonda birçok futbolcu da çocuklarıyla birlikte kutlamaya dahil oldu.

Aleyna Tilki'nin "O sen olsan bari" şarkısıyla podyuma gelen Bafetimbi Gomis, eline mikrofonu alıp taraftarlarla karşılıklı tezahürat yapıp, "üçlü" çektirdi.

Organizasyonda Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak'ın da kürsüye gelmesinin ardından, kupa seremonisine geçildi.

Futbolcular ve teknik heyete madalyalarını Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu takarken, şampiyonluk kupasını, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili olan sarı-kırmızılı eski yönetici Ali Dürüst, takım kaptanları Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Hakan Balta'ya verdi.

 

YORUM YAP
YORUMLAR