Gecenin bombası.. Emina'yı 'saran' Sadettin Saran... Ve ilişki başladı

İş insanı Sadettin Saran'ın Instagram sayfasında 'Çok özledim' notuyla paylaştığı fotoğraf takipçilerini heyecanlandırdı.. Fakat gecenin ilerleyen saatlerinde, Saran fotoğrafı kaldırdı.

Emina Jahovic (Emina Sandal), Mustafa Sandal ile Haziran ayında boşandı. Boşandıktan sonra Emina'nın, Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atıldı. Ancak ikili bu iddiaları ne yalanladı ne de doğruladı ama duayen magazinci Bilal Özcan'ın dikkati sayesinde ilişki ortaya çıktı.

bilalozcan.com farkıyla

Sadettin Saran sağdaki fotoğrafı “çok özledim” notuyla paylaşmış daha sonra fotoğraftaki kadın Emina Jahovic’e benzetilince fotoğrafa kızım etiketi yapmıştı. "Kızım demesine rağmen neden fotoğrafı sildi?" diye soranlara İşte cevabım... 

İki ay geriye gidelim, ilişkiyi açıklamıştım

Emina Yahoviç ile Sadettin Saran'ın ilişki yaşadığını aslında geçtiğimiz Temmuz ayında ortaya çıkarmıştım. İkilinin uzun bir süredir birlikte olduklarını, çok emin kaynaklardan öğrenmiştim. 20 Temmuz günü akşamı instagram'da yaptığım canlı yayında ve ertesi gün Youtube hesabım @BilalOzcanCom'da yüklediğim videoda bilinmesi gerektiği kadarıyla açıklayıp doğrulamıştım. O videoyu, bu sayfada izleyebilirsiniz.

20 Temmuz günü Sadettin Saran ve Emina Jahovic o yayınlarımı takip ettiler, açıklamamı duydular ancak hiç bir yalanlamada bulunmadılar.

Ve düne geldik...

Ayrıntıyı Bilal Özcan açığa çıkardı

Sadettin Saran, Emina Jahovic'in kendisini öperken gösteren fotoğrafı, instagram hesabından paylaşınca, bazı takipçiler bu kadının Emina Jahovic olduğunu iddia etti. Bunun üzerine Saran, fotoğrafın altına #kızım etiketini yapıştırdı.

Yorumlar devam edince de paylaşımı tamamen kaldırdı. Ancak ok yaydan çıkmıştı artık. Dikkatle bakınca Emina Jahovic'in kendi sayfasında paylaştığı fotoğraflarda boynunda iki adet ben görülüyordu. Aynı benler, Sadettin Saran'ın paylaştığı fotoğraflardaki kadının boynunda da aynı yerlerde duruyordu. Üstelik iki fotoğrafta da parmaklardaki ojeler aynıydı. Kaş şekli aynı, kulak şekli aynı, gözlük aynı gibi delilleri çeşitlendirmek mümkündü ama kolajın üstünü halkalara boğmanın anlamı da yoktu.

benleri ve ojeleri yuvarlak yani nalka içine alıp kolajı, @bilalozcannofficeal instagram hezabında paylaştık. Takipçilerin büyük ilgisini çekti. Ancak araştırmaya devam ettik. Ve Emina Jahovic'in, Sadettin Saran'ın paylaştığı fotoğraftaki tşörtle aynı gün çekilen bir başka fotoğrafına ulaştık.

Ve iki fotoğrafı yanyana koyup bir başka kolaj daha yapıp paylaştık... Artık hiç kimsenin inkar edebileceği bir durum kalmamıştı...

Önceki gün Etiler’de görüntülenen Emina Jahovic’in kıyafeti, saçı, başı, gözlüğü fotoğraftaki kadın olduğunu ispatladı. Aylar öncesinde çektiğim YouTube videomda anlattıklarımı yine kendim ispatladım...

İLİŞKİYİ 21 TEMMUZ'DA YOUTUBE KANALIMDA ZATEN BÖYLE AÇIKLAMIŞTIM.

(BUNUN GİBİ BOMBA VİDEOLARIMI KAÇIRMAMAK İÇİN YOUTUBE KANALIM @BilalOzcanCom 'A ABONE OLABİLİRSİNİZ...)

BOŞANMA PAHALIYA PATLADI

10 yıllık eşi Emina Jahoviç'ten boşanmak, Mustafa Sandal'a pahalıya patlamıştı

Boşanma protokolüne göre çiftin oturduğu Beykoz Çubuklu Vadi Evleri’ndeki evin üçte iki hissesi, Yaman ve Yavuz’un velayetini alan Jahoviç’e devredildi.

Boşanmanın kesinleşmesiyle ev en az 3 milyon dolara satılıp üçte ikisi Jahovic’e ödenecek.

Tarafların ortaklaşa aldığı ‘Songwritter’ adlı tekne, 3 ayda bir Jahovic’in kullanımına verilecek. En az 4 yıl içerisinde Sandal, eski eşi adına Sırbistan’da 250 bin euro değerinde bir konut alacak.

Sandal, Jahovic’e aylık 15 bin lira nafaka ödeyecek. Baba, çocuklar için 5’er bin liradan 10 bin lira iştirak nafakası verecek. 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR