Fenerbahçeli İsla'nın eşi Tülin Şahin'in defilesini izledi

120 yıllık dev Fransız markası Galeries Lafayette'nin İstanbul'da açtığı mağazada yeni bayan giyim modelleri bir defileyle tanıtıldı. Göz alıcı defilede Tülin Şahin mankenlik yaptı.

Portekizli işadamı sevgilisiyle evleneceği konuşulan manken Tülin Şahin Fransız giyim mağazası Galeries Layayette'nin Çamlıca semtinde bulunan Emaar AVM'deki defilesinde kıyafet tanıttı.

İstanbul’un en lüks alışveriş ve yaşam merkezi Emaar AVM, Galeries Lafayette ile birlikte yeni sezona dair çok özel bir defileye ev sahipliği yaptı. Defilenin kapanış yürüyüşünü gerçekleştiren Tülin Şahin, Galeries Lafayette’den kendisi için özel seçilen kıyafetleriyle beğeni topladı. Fenerbahçe’li futbolcu Mauricio Isla’nın eşi Gala Caldirola defileyi en ön sıradan izledi.

Moda tutkunlarını dünyaca ünlü markalarla buluşturan, Istanbul’un gözde alışveriş destinasyonu Galeries Lafayette, yeni sezon defilesi ile sezon trendlerini moda severlerle buluşturdu.

Müziklerini Şirin Ediger’in seçtiği, Galeries Lafayette koleksiyonunda yer alan en özel parçalarla gerçekleştirilen defile, izleyenler tarafından büyük beğeniyle takip edildi.

Fenerbahçeli futbolcu İsla'nın eşi Gala Caldirola defileyi en önden izledi ve Tülin Şahin'i beğendi.

Vogue dergisinin seçimleri ile hazırlanan özel defilesinin sürpriz ismi ise, defilenin kapanış yürüyüşünü gerçekleştiren Tülin Şahin oldu. Galeries Lafayette’den kendisi için özel seçilen kıyafetleriyle defilede boy gösteren Şahin, izleyenlerin de büyük ilgisi ile karşılaştı. 

Demsa Group işbirliğiyle, geçen yıl Türkiye pazarına giren 120 yıllık Fransız Galeries Lafayette, Fransa’daki 57 mağazasının dışında Berlin, Pekin, Jakarta, Dubai’den sonra yurtdışındaki 5. mağazası için İstanbul’u tercih etti.

 

Defilenin müziklerini Şirin Ediger seçip yayınladı...

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsin)

YORUM YAP
YORUMLAR