FATİH TERİM İSTİFA EDERSE YERİNE KİM GELSİN? ANKETTE HANGİ TEKNİK DİREKTÖR ÖNDE?

FATİH TERİM'İN KENDİ YÖNETTİĞİ TAKIMDA ÜLKENİN EN İYİ FUTBOLCULARIYLA ZITLAŞIP MİLLİ TAKIMI GÜÇSÜZ BIRAKMASI, MİLLİ TAKIMDAKİ BAŞARISIZLIKLARI VE SON OLARAK TAKIMI SON İZLANDA MAÇINA SANTRAFORSUZ ÇIKARTMASI BARDAĞI TAŞIRDI...

"MİLLİ TAKIMIN YENİ HOCASI KİM OLSUN?" ANKETİNDE 4 ADAY ARASINDA ŞİMDİLİK ŞENOL GÜNEŞ ÖNDE... 

 

MAGAZİN DUAYENİ - (ÖZEL HABER)  -Türk milli takımının İzlanda milli takımına kişiliksiz bir futbolla ve yanlış takım dizilişiyle oynayarak 2-0 mağlup olmasının yankıları sürüyor.

 

2018 Dünya Kupası finallerine kalabilmesi zora giren milli takımın bu mağlubiyetinden sonra oklar bir kez daha, son üç yıldır milli takımın başında olan Fatih Terim’e çevrildi.

 

Milli takımın geçen Haziran ayında Fransa’da başarısız olup gruptan çıkamayarak Türkiye’ye dönmesinden sonra istifa etmesi beklenen ancak görevini sürdüren Fatih Terim, son dört maçta da Arda, Burak, Caner, Selçuk gibi klas futbolcuları takıma almayarak kamuoyunun büyük tepkisini çekti.

 

Ukrayna beraberliği ve İzlanda mağlubiyeti sonrası yeniden eleştiri yağmuruna tutulan hocanın artık milli takımda kredisini tükettiği konuşuluyor.

 

Hatta öyle ki sosyal medyada, Fatih Terim’in görevini bırakması halinde yerine gelebilecek aday isimler de konuşulmaya başlandı...

 

İşte gazeteci Bilal Özcan’ın, twitter adresinde başlattığı ilginç anket...
 

BILAL OZCAN ‏@bilalozcan2012  13 sa.13 saat önce

FATİH TERİM GİDERSE MİLLİ TAKIMIN HOCASI KİM OLSUN?

 

12%ERTUĞRUL SAĞLAM

08%ABDULLAH AVCI

19%AYKUT KOCAMAN

61%ŞENOL GÜNEŞ

YORUM YAP
YORUMLAR