Fahriye Evcen ile Burak Özçivit hiç 'gece' olsun istemiyor!

Geçtiğimiz 13 Nisan günü Karan bebeklerini kucaklarına alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti bebekleriyle ilgili biraz sıkıntılı ancak, her anne babanın yaşadığı bir süreç içerisindeler...

-Özel Haber- 

13 Nisan tarihinde anne olan Fahriye Evcen setlerden uzak, bebeği ve eşiyle sakin bir hayat yaşıyor. Gelen dizi ve film tekliflerini kabul etmeyen güzel oyuncu gün boyu bebeğiyle ilgileniyor. 

Karan’a öyle bir hediye verildi ki... TIKLAYIN

Burak Özçivit ise hemen her gün yeni dizisi Kuruluş Osman’ın setinde ter döküyor. Atv’de bugünlerde yayına girecek olan dizinin beğenilmesi ve arzu edilen reytingi alabilmesi için elinden gelenin fazlasını ortaya koyan Burak Özçivit ne yazık ki setin yorgunluğunu evinde tam atamıyor. Bunun sebebi de Karan bebek!..  Aile çevresinden aldığımız bilgiye göre 6,5 aylık Karan şu günlerde diş çıkartıyor ve oldukça sancılı günler geçiriyor. 

Fahriye Evcen bebeğiyle...

Tatlı miniğin geceleri ağlaması yüzünden bebeğiyle bizzat kendi ilgilenen Fahriye Evcen uykusuz kalıyor. Son derece ilgili bir baba olan Burak Özçivit de oğlunun ağlamasıyla uykusundan uyanıyor ve eşine yardımcı olmaya çalışıyor.

Duyumlarımıza göre son günlerde ünlü çift bebekleriyle birlikte bu şekilde sabahı sabah ediyor…

Ne diyelim, bir hayli yorgunluk verse de bunlar gelip geçici sıkıntılar… Minik karan’ı Allah, sağlıklı ve analı babalı büyütsün…  

YORUM YAP
YORUMLAR