Emrah’ın küs olduğu oğlu Tayfun: Acun Ilıcalı düğünüme gelmedi!

Şarkıcı Emrah’ın küs olduğu oğlu Tayfun geçtiğimiz günlerde dünyaevine girmişti, Tayfun’la röportaj yaptım, işte ilginç detaylar!

Gazeteci Bilal Özcan: Düğünden sonra seni aramasıyla şaşırtan veya hiç aramadığı için şok olduğun ünlü var mı?

 Tayfun; Nuri abi (Alço) ‘Maddi, manevi neye ihtiyacın olursa yanındayım’ dedi, zaten şahidim oldu. Bir de Tuğba Ekinci tebrik etti, hiç tanışmıyoruz kendisiyle ama beni mutlu etti, onure etti. Babam gelmedi, aramadı. Ailevi konularda babam çok nettir, beni sevdiğini, benimsediğini çok iyi biliyorum, hissediyorum. 

Onun dışında zaten kimseyle aram yok, uzağım medyadan. Acun abiyi çok bekledim ama gelmedi. Acun abiye düğün davetiyemi yolladım, gelmedi, aramadı. Ben de emeği büyük gelmesini isterdim, Survivor’a beni çağırdığında beklentisi benden büyüktü, sanırım beklentisini karşılayamadım, hayal kırıklığına uğrattım, belki de bu nedenle gelmedi.  Survivor’da aynı dönem yarıştığım arkadaşlarımdan da arayan olmadı. Ben ve eşim Bursa’da inzivaya çekildik. Eşim protez tırnak uzmanı, şuan çalışmıyor evde benimle, Bursa’da yaşıyoruz. 

Gazeteci Bilal Özcan: Proje teklifleri geliyor mu, değerlendirdiğin bir proje var mı? 
Tayfun: “Eğitim almadığım ve ajansa kayıtlı olmadığım halde televizyon ve sinemadan çok teklif geliyor ama kabul etmedim, televizyon için bir çabam yok.” dedi

YORUM YAP
YORUMLAR