Eliz Sakuçoğlu: Kimsenin peşinden koştuğum yok!..

Boşandığı eşi Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz’un peşinden koşuyor haberlerini yalanladı. "Piyon sandığınız halimle mat ederim" diyerek göz dağı verdi.



Ünlü popçunun 4 yıl evli kaldığı ve boşandığı karısı, eski menajeri Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz’un peşinden koşuyor haberlerini yalanladı.
"Piyon sandığınız halimle mat ederim" diyerek göz dağı verdi. 

Almanya'da evlenmişlerdi

Murat Boz, askerlik hizmetini yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları gibi bedelli olarak kısa dönem yapabilmek için Alman vatandaşı olan Eliz Sakuçoğlu ile 10 Ekim 2008’de Almanya’nın Passau kentinde evlendi.

Murat Boz’la Eliz Sakuçoğlu, Almanya’nın güneydoğu sınırındaki Bavyera Eyaleti’ne bağlı küçük bir şehir olan Passau’da kıyılan nikâhlarını Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde Aile Mahkemesi’nde ‘tenfiz’ davası açarak Türk makamları önünde de yasal olarak tanıttı.

İşte boşanma belgesi



Murat Boz ile eşi Eliz Sakuçoğlu bu evliliği yıllarca bir sır gibi sakladı. Bu yöndeki haberleri sürekli olarak yalanladı. Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz'un yanında yıllarca, onun işlerini düzenleyen yardımcısı pozisyonunda davrandı. Oysa menajerliğini, basın danışmanlığını da yapmakla birlikte gerçek çok farklıydı. Onlar aslında resmi olarak karı kocaydı.



Anlaşmalı olarak boşandılar

Eliz Sakuçoğlu ile askerlikten kurtulmak için evlendiği kulaktan kulağa fısıldanan Murat Boz bedelli askerlik kanunundan yararlandı. Çift, 14 Ağustos 2012 günü Diyarbakır’ın dağ yamacına kurulu küçük ilçesi Hazro’da Asliye Hukuk Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı.
 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR