Ebru Yaşar: Benim harçlığımı kocam veriyor

Şarkıcı Ebru Yaşar geçtiğimiz gün bir AVM'de konser verdi. Ebru Yaşar konser öncesi verdiği röportajda basın mensuplarının sorularını cevapladı

Sanatçıların genelde ticaretten pek anlamadığını belirten Şarkıcı Ebru Yaşar, “İşin ticaret kısmını kocama bırakıyorum. Ben kazanıyorum o ticarete yatırıyor, ticari konularla ilgilenmiyorum” dedi.

Yaşar sözlerini söyle sürdürdü: "Sadece harçlık alıyorum. Ben kocama veriyorum o bana harçlık veriyor. Evlilik sözleşmeleri bana samimiyetsiz geliyor. Sonuçta beraber yuva kuruyoruz, aile oluyoruz. Bu biraz ticaret gibi geliyor bana.”

Ebru Yaşar 2015 yazında Necat Gülseven ile evlenmişti. Eşi, Ebru Yaşar'a 500 bin lira değerinde, 6 karatlık tektaş hediye etmişti.

''Ben eşimi asla sömürmem''

Eşinin lüks hediyelere boğduğu Ebru Yaşar şunları söylemişti: ''Necat bana evlilik teklifi etmedi. Açığı kapatmak için yıldönümlerimizi güzel kutluyoruz. Bu işlerde para ya da iyilik tek başına yeterli değil. Vicdan ve merhamet önemli. Ben çalışıp kazanıyorum, Necat da öyle. Eşimi asla sömürmem. Ona her konuda destek olurum.''

 

YORUM YAP
YORUMLAR