Dürüst Kadınlarda Bulunan Ve Erkekleri En Çok Zorlayan 7 Çarpıcı Özellik

Geçmişi sizden saklamazlar. Bu tarz kadınlar her zaman  kendilerini geliştirdikleri için geçmişi geride bırakmasını iyi bilirler ve iyi veya kötü karşılaştıkları her şeyden ders çıkarmayı bilirler.



1. Bazen Acımasız Olacak Kadar Dürüsttürler

Sizi daha güçlü hissettirecek kelimeler yerine kafasından geçenleri direkt anlatırlar. Bu kadınlar için o an kendinizi güçlü hissetmeniz yerine kendinizi geliştirmeniz daha çok önemlidir. Bir sürü yanlışı gördüğünde  bütün her şeyi erkenden anladığı için size dürüstlüğü çok  acımasızca gelecektir. fakat bu özellik çoğu zaman oldukça kıymetlidir ve zor bulunur.

2. Kısa Zamanlı İlişkiden Hiç Ama Hiç Hoşlanmazlar

Kısa zaman  birlikteliği sakın teklifte bulunmayın. Dürüst bir kadın bu şekildeki birlikteliği iyi veya kötü olarak yargılamaz ama  ona göre olmayacağının farkındadır ve size de buna göre davranış gösterir. Sadece anlamlı birliktelikler ve akıllıca iletişim gerçekleştirebileceği erkekler onlara göredir. İstediği şey zaman geçtikce kalıcı hale gelecek ve zihinsel şekilde uygun olabileceği uzun bir birlikteliktir.



3. Çok Fazla Soru Sorarlar

İlk görüşmenizde acımasız sorularla karşı karşıya gelebilirsiniz. Anlamını kaybetmiş ufak konuşmalar yerine size derinden sorular sorabilirler. Erkekler çoğu zaman bu şekildeki sorular karşısında güçsüz  kalabilirler ve karşılarındaki kişiyi suçlarlar. Bu şekildeki kadınlar geçmişinizde karşılaştığınız hiçbir kadınla benzer özellikler göstermiyor bundan kesinlikle emin olun. Bu yüzden onun marjinalliğine saygı gösteremiyorsanız bu şekildeki bir kadınla birliktelik yaşamaya hazır olmadığınızı gösterir.



4. Problemleri Asla Göz Ardı Etmezler

Önemli noktalarda konuları başından atmaz. sorunları görmezden gelmek yerine onlarla mücadele etmeyi seçer. Üstü örtülen hiçbir şeyin tam zamanında çözülmeceğinin farkındadır. problemleri kesinlikle ortadan kaldırmaya çalışır ancak çözülmesi zor problemleri de başka bir zamana bırakmayıda bilir. Bunun nedeni onlardan uzaklaşmak değil tam anlamıyla bu problemlerin  sonradan  karşısına gelebilme ihtimali biliyor olmasıdır.



5. Niyetlerini Gizlemezler Net Bir Şekilde Ortaya Koyarlar

Sizi anlayacak biçimde zaman geçirdikten sonra ileriyle ve sizinle ilgili olabilecek düşüncelerini söylerler. Başka kadınlar gibi sizi askıda bıraktırmaz, kafa karıştırıcı hareketler gösterip kafa bulundurmayı sevmez. Acımasız şekildeki dürüstlüğüne sebeb olan şey olgunluğudur. Şüphelerini ve şikayetlerini apaçık göstermekten hiç çekinmezler. Onun gideceği yol bellidir ve gelecek planlarıyla ilgili şeyler hemen hemen  kafasında hazır bulunur.



6. Geçmişlerini Gizlemezler

Geçmişi sizden saklamazlar. Bu tarz kadınlar her zaman  kendilerini geliştirdikleri için geçmişi geride bırakmasını iyi bilirler ve iyi veya kötü karşılaştıkları her şeyden ders çıkarmayı bilirler.



7. Sıradanlığı Sevmezler Her Zaman Özgündürler

Sıradan bir erkekle beraber  olması için yüksek derecede farklı bir kadındır. O kimsenin egosuyla ilgilenmez ve aynı biçimde kendi gururunun da incinmesini istemezler. fakat böylesine  bir kadın karşısında çoğu erkekler kendi egolarının tehdit altında kaldığını bilirler. Bu gibi bir kadın kendinden emin ve akıllı bir erkek için çok kıymetlidir. (muthispsikoloji.com)

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR