Dünyaya Türk motiflerini sevdiren isim: SERAP POLLARD

Türk moda tasarımcı Serap Pollard Jüri üyesi olduğun yarışmada 45 dünya güzeli arasından seçim yapmak çok zor bir iş ama hepsinin benim tasarımlarımı taşıyarak yarışması gurur verici” dedi

Uzun suredir Londra’da yasayan Türk moda tasarımcı Serap Pollard Juri uyesi oldugun yarismada 45 dünya guzeli arasından secim yapmak cok zor bir is ama hepsinin benim tasarimlarimi tasiyarak yarismasi gurur verici” dedi.

Daha once Ingiltere’de Top Model UK ve Top Model Worldwide gibi benzeri organizasyon juri uyesiliyi yapsada Turkiye’de ilk calismasi.

Bu yıl 19.’cusu düzenlenen Miss model awards gecesi Enis Onat organizasyonu ile Ritz Carlton İstanbul Hotel’ de 18 Kasım pazar akşamı 45 farklı ülkeden gelen modellerin katılımıyla gerçekleşti. Yarisma 202 ulkede canli yayinlandi.

Yarismada Turk kizi Dilara Karakus birincilik alirken Arjantin’den Roclo Escobar ikinci, Arnavutluk’tan Anisa Mukaj ucunculugu aldi.

Bu muhtesem geceye cemiyet ve sanat dünyasının pek çok tanınmış ismin davetli olarak katildigi gecede “Serap Pollard London” Haute couture tasarimlari podyumda goz kamastirirken, gecede İvana Sert, Uğurkan Erez, Serap Pollard, Demet Şener, Cihan Ünal, Erkan Özerman gibi ünlü isimler jüride yer aldi.

Türkiye’de modacıların dünyada hak ettiği gerektiği yerde olmadıklarını düşünen Serap Pollard, meslektaşlarının daha iyi yerlere gelebilmeleri için bir proje hazırladığını sözlerine ekledi.

Başarılı Türk Moda tasarımcısı Serap Pollard, Türkiye’nin değerlerinin, tarihinin çok derin ve zengin olduğunu belirterek çalışmalarında geleneksel değerleri kullanmaya özen gösteriyor.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR