Dua Lipa: Antalya'da olmaktan çok heyecanlıyım

İngiliz şarkıcı Dua Lipa (23), bugün Antalya'daki Regnum Carya Otel'de konser verecek. Dün otele yerleşen Dua Lipa, geceliği 15 bin dolar olan Crown Villa'da kaldı

Dua Lipa, bu akşam Regnum Carya Otel'de vereceği konser için dün sabah Antalya'ya geldi. Antalya Havalimanı'nda karşılanan Dua Lipa, özel helikopterle kalacağı ve konser vereceği otele geçti.

Regnum Otelleri'nin sahibi Ali Şafak Öztürk tarafından karşılanan Dua Lipa ve ekibi, geceliği 15 bin dolar olan Crown Villa'ya yerleşti.



Dua Lipa, daha sonra Instagram hesabından villanın havuzunda yüzerken videosunu paylaştı. Dua Lipa, paylaştığı bu fotoğrafının altına da şu notu düştü: ''Dün gece güzel bir ortamda güzel bir akşam yemeği yedim. Bu gece sizler için Antalya'da olmaktan çok heyecanlıyım''

Manuka Bali istemişti



Hijyen takıntısı olan 23 yaşındaki şarkıcı konser öncesi kulise şunları istemişti:

50 el, 50 banyo havlusu, et döner, ayran, Yeni Zer.landa'ya ait Manuka balı, deniz tuzlu bitter çikolata, Hindistan cevizi suyu, taze çiçekle.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR