Dev anket sonucu açıklandı! İşte en romantik çift

Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programının 'En romantik çift kim?' anket sonucu açıklandı.

İşte Türkiye'nin en romantik 5 çifti!

1- Aslı Enver-Murat Boz çifti anketin 1. sırasında yer aldı. Çift, bir kez ayrılık yaşadı ve o ayrılıktan sonra tekrar bir araya geldi... 2 yılı aşkın süredir aşk yaşıyorlar.

aslı enver murat boz ile ilgili görsel sonucu

2- Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti anketin 2. sırasında yer alıyor... Çift, 2016 yılında çok romantik bir düğünle dünyaevine girmişti. Çiftin, gösterişten uzak yaşadığı aşk hayatı magazin gündeminde çok beğenilmeye devam ediyor.

neslihan atagül kadir doğulu ile ilgili görsel sonucu

3- Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti anketin 3. sırasında yer alıyor... Çift, 2017 yılında dünyaevine girmişti. Sadece Türkiye'de değil, Ortadoğu'da da herkesin gözdesi olan mutlu çiftin Karan bebeğide çift kadar gözde...

fahriye evcen burak özçivit ne zaman evlendi ile ilgili görsel sonucu

4- Demet Özdemir-Can Yaman, Erkenci Kuş dizisinin gözde çifti, hala sevgili olduklarını kamuoyu ile paylaşmadılar fakat sevenleri ve magazin dünyası onların sevgili olduklarından oldukça emin...

Ä°lgili resim

5- Demet Akalın-Okan Kurt çifti, 2012 yılında nikah masasına oturmuştu. 2018 yılında boşanmasıyla magazin gündemine oturan çift, kısa bir süre sonra tekrar barıştı, barıştıklarını ise kızları Hira, sosyal medya hesabından duyurmuştu. Çok doğal ve her şeylerini göz önünde yaşamaktan çekinmeyen çift, listenin 5.sırasında yer alıyor.

(2.Sayfa)

YORUM YAP
YORUMLAR