Derya Bedavacı ve Celil Nalçakan’ dan Sürpriz Klip

Güçlü ve buğulu sesiyle adından sıkça söz ettirecek Derya Bedavacı, Hak Yapım’dan çıkan ilk solo albümü ‘Sayende’ ile müzik severlere geçtiğimiz ay merhaba dedi.



‘Yıllanmış Eşya’ ile güzel bir çıkış yakalayan Derya Bedavacı, albüme ismini veren ‘Sayende’ şarkısına klip çekti. ‘Sayende’ klibin de, tiyatro sahnesinden ve dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncu Celil Nalçakan, Derya Bedavacı’ya eşlik etti.

Derya Bedavacı’nın güçlü sesinden etkilen oyuncu klipte oynadı

İlk defa bir klipte göreceğimiz ünlü oyuncu Celil Nalçakan ‘ Derya’ nın sesi ve şarkısı beni çok etkilediği için, klibinde de O’na eşlik etmeye karar verdim’ dedi.

Karaköy sokaklarında çekilen klipte, Derya Bedavacı ve Celil Nalçakan ayrılık acısı çeken bir çifti canlandırdılar. Derya Bedavacı’nın sesini ve bestelerini seven iki isim Hakan Altun ve Zafer Algöz çekimlerde sanatçıları yalnız bırakmadı.

Prodüktörlüğünü Aydın Kara’nın üstlendiği, yapımcılığını Tevfik Kavalcı’nın gerçekleştirdiği albüme ismini veren ‘Sayende’ şarkısının sözü ve bestesi Derya Bedavacı’ya ait. Kemal Başbuğ yönetmenliğinde çekilen, albümün ikinci klibi ‘Sayende’ yaz aylarında romantik rüzgarlar estirecek.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR