Demet Özdemir ve Can Yaman tatile birlikte gitti

Can Yaman ile Demet Özdemir'in sevgili olduklarını Ramazan bayramında 'Aşkı Amca ele verdi' özel haberimizle ortaya çıkarmıştık.

ÖZEL HABER

(Hırsızlığı yani kaynak göstermeden haber, video, foto çalıp yayınlamayı alışkanlık haline getiren bazı sayfalar ve TV programları çoğu zaman yaptıkları gibi o özel haberimize yani emeğimize sahip çıkmaya kalksa da sizler gerçeğin farkindasınız. Zaten bundan sonra, onları özel haberimi her çaldıklarında deşifre edeceğim, ifşa edeceğim)

Can Yaman ile Erkenci Kuş dizisindeki partneri ve sevgilisi Can Yaman, diziye verilen arada ortadan kaybolmuştu. Sadece Can Yaman dün yaptığı bir paylaşımın altına, "Galapagos'tan Sevgiler" yazdı ama sevgililer bu sabah Maldivler'den döndü.
Can Yaman ile Maldivler havalimanında selfi çeken bir hayranı, kendisini silerek bunu story'sinde paylaşınca Can Yaman'ın, sayfasında yazdığı gibi Büyük Okyanus'daki Galapagos'da değil Hint Okyanusu'nda tatil yaptığı ortaya çıktı.
Yaman nedense hedef şaşırtmak istemişti.
Ve bu sabah erken saatlerde, İstanbul'un yeni havalimanında çekilen bir fotoğraf, Can Yaman'ın Maldiv Adaları'na tek başına gitmediğini ispat ediyordu.
İstanbul Havalimanı'nda uçaktan inen Can Yaman'ın yanında yürüyen kişi rol arkadaşı Demet Özdemir'di.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaliteli Magazin (@bilalozcannofficial) on

 

YORUM YAP
YORUMLAR