Demet Akalın'dan o fotoğraflar için jet açıklama

Geçtiğimiz günlerde bir programına konuk olan Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ile yeniden barışabileceklerinin sinyalini vermişti. Çift bu hafta sonu kızları Hira ve aile dostlarıyla Polonezköy'e gitti

Demet Akalın ve Okan Kurt ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Okan Kurt'un aile şirketine haciz gelmesinin ardından icra memurları Demet Akalın'ın evine gelip haciz işlemi başlatmıştı.

Çift, bugün kızları Hira Kurt ve aile dostlarıyla Polonezköy'e gitti.

''Demet, Okan'ı affetti''

Aralarındaki buzları eriten ikili barış sinyali verdi. Okan Kurt ve Demet Akalın’ın fotoğraflarını görenler 'Demet, Okan'ı affetti' yorumunda bulundu.

Demet Akalın açıklama yaptı

Çıkan haberlerin ardından Akalın, sosyal medya hesabından, "Nezaketimden fotoğraf çektiriyorum. Sanki senin üzerine vazife, fotoğraflarımı atan akıllı! Hira için haftada bir görüşüyorum, çok meraklı olmayın ve kendinizi bu kadar görüşüyorum, çok meraklı olmayın ve kendinizi bu kadar ki zannetmeyin! Ayıptır!" açıklamasını yaptı.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR