Demet Akalın süper minisiyle şaşırttı

Yaz sezonunun başlaması ile birlikte Çeşme ve Bodrum da sahne alan, işi nedeni ile de İstanbul'da olmayan ünlü sanatçı Demet Akalın, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı.

Günün erken saatlerinde alışveriş merkezine gelen ve dünyaca ünlü markaların mağazalarını gezen Akalın, alışveriş turu sırasında gazeteciler tarafından görüntülendi. Muhabirler ile ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmeyen başarılı şarkıcı, “Her gün sahnemiz var, hem iş yapıyoruz hem de fırsat buldukça tatil yapıyoruz” dedi. Çeşme ve Bodrum’a geri döneceğini söyleyen Demet Akalın, hediye alışverişini de tamamladıktan sonra bir kadın arkadaşı ile buluşarak öğle yemeği yedi.

SÜPER MİNİSİYLE OBJEKTİFLERE POZ VERDİ

Yıllardır sahnelerde mini elbise, büstiyer ve mayolar giyen şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt’la evlendikten sonra eşinin uyarılarıyla giyimine çeki düzen vermişti. Aradan geçen yıllardan sonra Demet Akalın, tatil beldeleri dışında ilk kez süper mini eteğiyle objektiflere poz verdi.

KURAL BOZDU

Demet Akalın, geçtiğimiz sene eşinin ailesinin borçlarından dolayı evine haciz gelen ve ardından Kurt ile tek celsede boşanmıştı. Evliliği boyunca kıyafetlerine özen gösteren Akalın, boşandıktan sonra kilo vererek mini elbise giymeye başlamıştı. Eşiyle barışan şarkıcı, konulan yasağı delerek süper mini etek giydi.

YORUM YAP
YORUMLAR