Danla Bilic'ten Aleyna Tilki makyajı!

Uzun zamandır Youtube kanalına Aleyna Tilki'yi davet eden Danla Bilic, Aleyna gelmeyince Aleyna Tilki makyajı yapmaya karar verdi.

Youtube kanalında ünlü Youtuber'ları konuk olarak ağırlayan Danla Bilic, geçen seneden bu yana Aleyna Tilki'nin gelmesi için büyük çaba sarfetmişti.

Aleyna Tilki, yeni şarkıları için Amerika'ya gidip geldiği için ikili bir türlü buluşamadı. Bunun üzerine Bilic, Aleyna Tilki'nin makyözü Rıfat Yüzüak'ı Aleyna Tilki makyajı yapması için Youtube kanalına davet etti. 

Yüzüak, sadece Aleyna Tilki'nin değil, Ebru Gündeş, Serenay Sarıkaya gibi çok konuşulan ünlülerinde makyözlüğünü yapmış.

Başarılı makyöz Rıfat Yüzüak, Danla Bilic'e makyaj tüyoları verirken ünlüler hakkında da konuştular. 

Rıfat Yüzüak,: "Aleyna tam bir deli, herkes keşke onun gibi olsa. Makyaja alerjisi var, makyajlı fazla duramıyor. Sürekli yıkayabilir miyim? diye soruyor. Aleyna maskarada kullanmayı sevmiyor, makyaj yaparken maskara kullanmıyoruz. Serenay Sarıkaya, Hazal Kaya, Ebru Gündeş, Seda Sayan ise hiç kaprisli isimler değil. Öyle isimler var ki şimdi söylemeyeceğim, onlar yüzünden ağladığım bile oldu." şeklinde konuştu.

Danla Bilic, her şeyiyle Aleyna Tilki makyajı yapmayı başardı. O anları aşağıdaki videomuzdan izleyebilirsiniz.

YORUM YAP
YORUMLAR