CRISTIANO RONALDO'NUN GÖZDESİ CANSU TAŞKIN'DAN OLAY YARATAN BİKİNİLİ PAYLAŞIM!

DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCU CRİSTİANO RONALDO'NUN GEÇEN YIL KENDİSİNE SOSYAL MEDYADAN İLTİFATLAR YAĞDIRIP İSPANYA'YA DAVET ETTİĞİ MANKEN CANSU TAŞKIN, VÜCUDUNUN SLİKON TAKVİYELİ OLDUĞU İDDİALARINA YANIT VERDİ...

"BAKIN BAKALIM, VÜCUDUMDA ESTETİKLİ BİR YER VAR MI?"

 

Sosyal medyada yayımladığı fotoğraflarla adından söz ettiren Cansu Taşkın, hakkında çıkan estetik iddialarına tepki gösterdi.

 

İlk olarak 2011 yılındaki Best Model Of Turkey'deki gözyaşlarıyla tanındı. Daha sonra pek çok projede yer aldı ve ekranda boy gösterdi. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ise ününe ün kattı bir anda Türkiye'nin Jen Selter'i ilan edildi.

 

Geçtiğimiz sene Cristiano Ronaldo'nun Instagram hesabından kendisine attığı mesaj ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

HANİ NEREM SİLİKON?

 

Ardından da herkes internete girip onu aradı, defalarca Google Trends'de kendine yer buldu. Kimden mi bahsediyoruz tabii ki manken Cansu Taşkın'dan... Son olarak Çin'de düzenlenen Miss Model of the World’de podyuma çıkan ünlü model instagramda ne paylaşsa binlerce beğeni alıyor.

 

Son dönemde hakkında 'slikon' takviyeli iddiaları çıkan Cansu Taşkın, instagram hesabından son olarak bikinili fotoğrafını paylaştı.

 

Ünlü model, "Her yerde silikon dediniz, bu fotoyu silikon diyenler için paylaşıyorum benim doğuştan böyle fiziğim. Tabii ki sporla da koruyorum. Bu arada harika mesajlarınızı okuyorum özellikle kızlar fiziğimle alakalı bilgiler vereceğim" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR