Çok konuşulan magazin haberlerinin hepsi burada!

Geride bırakmaya hazırlandığımız hafta gündem yine birbirinden farklı olaylarla şekillendi.

Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından gündeme dair çok sayıda paylaşımda bulunurken, Küçükçekmece'de 5 yaşındaki bir kıza yapılan cinsel saldırı herkesin nefretini ve tepkisini çekerken, CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan linç girişimi sonrasında pek çok sanatçı Kılıçdaroğlu'na destek verdiklerini açıkladı.

Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay’ın bir taksi şoförü ile girdiği tartışma sonrasında bıçaklanması magazin gündemini ayağa kaldıran gelişmelerden biriydi. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’in sürpriz ayrılık kararı ile gözler bu iki ismin üzerinde toplanırken gündem çok daha farklı konularla şekillendi. İşte haftaya damga vuran gelişmeler…

‘HERİFİN UÇKURUNU TAKSİM’İN ORTASINDA KESİN’

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğu cinsel istismara uğradı. Yaşanan bu saldırı sonrasında ünlü isimler sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili sert paylaşımlarda bulundu.

‘AZMETTİRİCİLERDEN HESAP SORULMALI’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Çubuk'ta şehit cenazesine katıldığı sırada linç edilmek istenmesine sanatçılar tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileten sanatçılar siyasileri birleştirici ve sorumlu bir dil kullanmaya davet etti.

ORHAN GENCEBAY’IN OĞLU GÖKHAN BIÇAKLANDI

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay, Beşiktaş’ta trafikte tartıştığı taksi şoförü tarafından bıçaklandı. Şüpheli taksi şoförü gözaltına alınırken, Gökhan Gencebay ise hastaneye kaldırıldı.

SERENAY SARIKAYA VE KEREM BÜRSİN AYRILDI

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin 3,5 yıllık ilişkilerini bitirdi. 2015 yılından beri birliktelikleri süren çift magazin dünyasının yakından takip edilen isimleri arasındaydı.

BUKET AYDIN BELİRSİZLİĞİ – KOVULDU MU? İZNE Mİ ÇIKTI?

31 Mart Yerel Seçimleri'nden önce ağırladığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “İstanbul, Ankara ve İzmir'i alacağız” açıklamasının ardından kahkaha atan ve tepki çeken Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın'ın kovulduğu haberi gündeme bomba gibi düştü.

YORUM YAP
YORUMLAR