Chloe, Serdar Ortaç’a ilk ne yanıt verdi?

İrlandalı model Chloe Loughnan ile ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın 5 yıllık evliliği, geçtiğimiz ağustos ayında sürpriz bir şekilde sonlanmıştı.

Akşam Gazetesi'nden Ferit Ömeroğlu'na konuşan Chloe Loughnan yaptığı açıklamada, “aynı aşkı bir ömür boyu iki kez yaşamazsınız” dedi.  Serdar Ortaç’ın “Ne varsa Türk kadınlarında var.

Annemi zamanında dinlemedim. Çok haklıydın anne…” sözü içinde, “annesiyle her zaman çok iyi anlaşırdım, sahnede şaka yaptığına inanıyorum” dedi.

“DIŞARIDAN BAZI ŞEYLERİ UMURSAMIYOR GİBİ GÖRÜNEBİLİRİM AMA İÇİMDE ÇILDIRIYORUM”

Bugüne kadar sana çok mikrofon uzatıldı ama hep evliliğin ile ilgiliydi. Öncelikle seni tanımak isteriz.

Dış dünyadan biraz sessiz ve içine kapanık görünebilirim ama bu sadece kişisel hayatımın ayrıntılarını bu kadar açık bir şekilde paylaşmaya hiç alışmadığım içindi. Aslında çok sıcak ve hassas bir insanım. Her zaman bana ihtiyaçları olan insanlar için orada olduğumu söyleyebilirim. Ben de aşırı düşünceliyim. Dışarıdan bazı şeyleri umursamıyorum gibi görünebilir ama içimde çıldırıyor olabilirim bazen… (gülüyor)

“AŞK BACADAN GİRİNCE, MANTIK KAPIDAN ÇIKIYOR”

19 yaşında bilmediğin bir ülkede popüler oldun. O yaşa geri dönelim. Zorlanmadın mı? 

Tabi ki benim için başlarda çok zordu. Çünkü bildiğim her şeyi, ailemi, arkadaşlarımı, anadilimi bırakıp buraya yerleştim. Ama Türkiye’de çok güzel bir söz öğrendim; aşk bacadan girince, mantık kapıdan çıkıyor.

Çocukluk yılların nasıl geçti? 

Çok mutlu bir çocukluk geçirdiğimi söyleyebilirim. Anne, babam doğduğumdan beri hepimizin birlikte büyüdüğünü söylerdi. Seyahat etmeyi, yaşamayı ve hep öğrenmeyi bana aşıladıklarını söyleyebilirim. Her zaman en iyi arkadaşlarım ailem oldu.

Hayalin neydi?

Çoğu çocuk gibi, en sevdiğim sanatçıları muhteşem kostümleriyle ve ışıltılı müzik videolarıyla televizyonda izliyordum. Elbette büyüdüğümde “ohhh, Britney Spears gibi olacağım” demeye başladım. (gülüyor) O yaşlardan beri şarkı yazıyordum, şiir yazıyordum ve okulda İngilizce yazmak en güçlü olduğum alandı. Hayalimi soruyorsan, dünyayı dolaşıp hepsini yazmak istiyordum.

“AYNI AŞKI BİR ÖMÜR BOYU İKİ KEZ YAŞAMAZSINIZ”

Şu anda hayalin nedir?

Şu anda en büyük hayalim işimde başarılı olmak ve beraberinde huzurlu ve mutlu olmak diyebilirim.

Aşka inanıyor musun? Özel hayatından bağımsız soruyorum. Aşk nedir sence? 

Tabii ki aşka inanıyorum. Sevmek ve sevilmek dünyadaki en iyi duygudur. Kesin olan bir şey var, aynı aşkı bir ömür boyu iki kez yaşamazsınız ama Aşkın sadece insanlara özgü olduğuna inanmıyorum. Aşk her yerde, aşk her şeyde... Mesela ben çikolataya da aşığım (gülüyor)

Chloe'nin yaşamında eminim pek çok deneyim ve tecrübe oldu bugüne kadar... Geçirdiğin motorsiklet kazası mı yoksa evlilik mi sende daha çok değişime neden oldu? 

Açıkça söylemek gerekirse, “işte beni değiştiren şey bu oldu” diyemem. Hayatın kendisi tecrübe ve deneyim dolu… Önemli olan şey yaşadığımız tecrübelerden ders çıkarmak.

Türk vatandaşı olmak için başvuru yapacakmışsın. En çok ne etkiliyor seni bu ülke de? 

İlk günden beri Türkiye aşığıyım ve Türkiye de kendimi evimde gibi hissediyorum. Tabii ki evimden ayrılmak istemiyorum. Çok seyahat ediyorum, dünyayı görmeyi seviyorum ama günün sonunda hep Türkiye'ye döneceğim.

Mankenlik, oyunculuk, moda, sosyal medya fenomenliği... Hangisi daha öncelik senin için? 

Hiçbirini birbirinden ayıramam ve hepsine ayrı özen gösteriyorum.

“BAŞARIMI EVLENDİĞİM İNSANLA DOĞRU ORANTILI GÖRMÜYORUM”

Genç, güzel ve ilgi alanlarında başarılı bir kadınsın. Serdar Ortaç ile evlenmeseydin de bugün benzer üne kavuşur muydun? 

Başarımı evlendiğim insanla doğru orantılı görmüyorum. Ben kadere inanıyorum ama gayrete daha çok inanıyorum. Sıkı çalışmazsanız, kiminle evli olacağınıza bakılmaksızın başarılı olmanız mümkün değildir. Tabii ki burada olmak birçok fırsata yol açtı.

İlerde özleyecek olsan hangi anını özlersin? 

Genç ve kaygısız olmayı özlerim diye düşünüyorum. Yarın hakkında ne olacağını düşünmek için çok zaman harcıyoruz ve şimdi nadiren o anı zihnimizde durdurup neler olduğunu anlıyoruz. Aslında yaşadığımız o an biter bitmez onu özlüyoruz.

Basının ve kamuoyunun gözü hep üzerinde… Artık bekarsın. Özel hayatını yaşarken kaygı hissediyor musun ya da hissedecek misin? 

Genelde günlük işler hakkında daha çok endişeleniyorum aslında… Her zaman başkalarını memnun etmeye çalışıyorum ve insanları asla hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Bu yıl kendime bir söz verdim.  Hiç kimse beni izlemiyormuş gibi istediğim hayatımı yaşamayı tercih etmek istiyorum.

Yaşadığın zorlukları paylaştığın ve sürekli yanında olan 2 isim sorsam kimi söylersin? 

Bu soruya sadece iki isim veremedim çünkü çocukluğumdan beri yanımda olan ve zamanın sonuna kadar orada kalacak bir grup insan var. Annem yine de benim taşım diyeceğim.

“SERDAR’IN ANNESİNİ HALA AİLEMİN BİR PARÇASI OLARAK GÖRÜYORUM”

Serdar Ortaç’ın, “Ne varsa Türk kadınlarında var. Annemi zamanında dinlemedim. Çok haklıydın anne…” sözü çok konuşuldu. Ne hissettin? 

Annesiyle her zaman çok iyi anlaşırdım. Onu hala ailemin bir parçası olarak görüyorum. Bunu sahnede şaka olarak yaptığına inanıyorum, aslında öyle demek istediğini zannetmiyorum. Hala bütün ailesiyle harika bir ilişkim var.

Peki şu an neler yapıyorsun? Projelerin nasıl gidiyor? Sürprizler var mı?

2020’de vizyona girecek “Hababam Sınıfı Kıbrıs’ta” filminde oynadım. Çekimleri henüz bitti. Kıbrıs ve İstanbul’da yapıldı çekimleri… Çok güzel bir deneyim oldu benim için… Umarım izleyenlerinde beğeneceği bir film olacak. Onun dışında yeni koleksiyon hazırlığı yapıyoruz şu an… Büyük bir tekstil firmasından teklif aldık tasarımlar için… Aynı zamanda içecek markası devam ediyor. Yakın zamanda onun da yeni lansmanı olacak. Yoğun bir dönem oluyor anlayacağın… ( Akşam Gazetesi)

 

YORUM YAP
YORUMLAR