Cem Yılmaz, Metin Akpınar’ın eleştirisine yanıt verdi

Oyuncu Metin Akpınar, komedyen Cem Yılmaz için aktörlük kumaşı yok yorumunda bulundu. Akpınar'ın bu eleştirisine Yılmaz'dan, Twitter üzerinden yanıt geldi.

Metin Akpınar, Candaş Tolga Işık'ın Haber Global'de yayınlanan programına konuk oldu ve komedyen Cem Yılmaz'la ilgili olarak, "Stand-up komedi ayaküstü yapılan, zeki insanların yaptığı kısa süren yıldırım gibi çarpan müthiş bir mizah unsurudur. biz de bak konuşanlara yani, belki zeki çok ama iyi konuşan yok, buna Cem Yılmaz da dahil. 
 

Cem Yılmaz'ı beğenirim, çok zeki bir çocuk, mükemmel işler yapıyor çok takdir ediyorum ama oyunculuk kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil, stand-up'da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama, tipleme de daha büyük başarılar bekliyor insan. Ben bekliyorum, Allah biliyor." yorumunda bulundu.

TWİTTER'DEN YANIT VERDİ

Bunun üzerine Cem Yılmaz, Twitter hesabından Akpınar'a yanıt olarak şunları yazdı:

"Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağ olsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabarenin 'İnsanlığın Lüzumu Yok' oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum."

YORUM YAP
YORUMLAR