Cem Özer film setinde ayağını kırdı

Sinan Çetin’in yönettiği yeni filmin Afyonkarahisar’daki çekimleri sırasında sette ayağı kırılan başrol oyuncusu Cem Özer, hastaneye kaldırıldı

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Balmahmut Köyü'ndeki film çekimleri sırasında düşen sinema sanatçısı Cem Özer'in ayağı kırıldı.

Eski tren istasyonundaki film setine çağrılan ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cem Özer'in ilk müdahalesi acil serviste yapıldı. Sağ ayak bileğinde iki kırık olduğu belirlenen sanatçı, ortopedi servisine alındı.

'Kendim ettim kendim buldum'

Cem Özer gazetecilere yaptığı açıklamada, "Film çekimi sırasında düşme kalkma sahnelerinin olduğu kare çekiliyordu. Dengesiz düşünce kendim ettim kendim buldum. İki tane kırığımız var. Bu durum çekimleri yönetmen açısından etkiler tabii ama ben devam edeceğim. Gösteri devam etmeli. Balmahmut Köyü'nde istasyon sahnesini çekerken bir ayı çukuruna düşmem gerekiyordu. Ben de çukura gerçekten düştüm" diye konuştu.

Sonrasında Cem Özer ameliyata alındı. Ameliyatı halen devam eden Cem Özer'in sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR