Cannes’da Nesrin Cavadzade'ye büyük ilgi

Dizi dünyasının nabzının attığı Cannes’a giden Nesrin Cavadzade, festival kentinde büyük ilgi gördü..

Bu yıl 15-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en büyük medya fuarı MIPCOM'a katılan oyuncu, dün geceki kırmızı halının yıldızı oldu.

Sudi Etuz tasarımı altın rengindeki asimetrik mini elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Med Yapım’ın festival sarayında düzenlediği davete katılan oyuncu, ünlü yıldızlarla da tanıştı. Nesrin Cavadzade, gündüzleri ise hayranı olduğu Cannes sokaklarının keyfini çıkardı.

Tatlı krizine çikolata yetişti

Oyuncu, kaldığı ‘Hotel Belle Plage Brougham’daki yatağında çikolata yerken çekilmiş fotoğrafını Instagram’dan paylaştı.

Tatlı krizini çikolata ile giderdiğini gösteren o fotoğraflar 150 bine yakın beğeni aldı.

İspanyol filminde başrolde!..

Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da yapımcıların favori oyuncuları arasında yer alan oyuncu, son olarak da İspanyol yapımı “El Desentierro” adlı sinema filminde başrolde oynadı.

Yakında Türkiye ve dünyada bir çok ülkede vizyona girecek filminin heyecanını yaşayan Nesrin Cavadzade, önümüzdeki günlerde yeni projelerde de adını duyuracak.

Fuarın yıldızı Türk dizileri

Bu yıl 34. kez düzenlenen Fransa'nın Cannes şehrindeki MİPCOM fuarı, televizyon ve dijital platformların temsilcileri ile içerik üreticilerini ve ünlü yıldızları buluşturuyor.

Fuarda son yıllarda en çok Türk dizi yapımcıları ve oyuncuları ilgi görüyor.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR