Canevim dizisinde neler oluyor?

Canevim dizisi 8. son bölümüyle ATV ekranlarında yayınlandı.

Ceylan’dan sonsuza kadar kurtulmak isteyen Feryal, bir yandan Taylan’ı korumak bir yandan da Ömer ve Ceylan arasındaki gerçekleri ortaya çıkarmak zorundadır. Taylan ise Simla’yı da içine çektiği oyunla, Ceylan’a yaklaşmasının daha kolay olacağını fark etmiştir. Atölyede işe başlayan Elvan’ın uzun süredir kapalı olan telefonuna ihtiyaç duyması, geçmişi ve ailesiyle ilgili korkularını gün yüzüne çıkarır. Müjgan ise davette tanıştığı Yener’le buluşurken, yanlış anlaşılmalara engel olamaz.

Atölyenin açılışında Kristina’yla bir arada görülen Taylan’ın, şüphe uyandırmadan bu işin içinden sıyrılması çok zordur. Taylan’ın Ömer’in yüzüne karşı meydan okuması, Ceylan’la Ömer arasında büyük bir çatışma başlatır. Artık Ömer’in hedefinde Taylan vardır. Diğer taraftan Taylan, Ceylan’la baş başa kalmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz.

Ceylan, Taylan’ın gittikçe belirginleşen tavırları sonucunda artık onun ilgisinden neredeyse emindir. Ancak Taylan’dan beklenmedik bir manevra gelecektir. Haksever ailesinin yaşadığı maddi sıkıntılar ise Elvan’ın hayatında yeni bir sayfanın açılmasına yol açar. Elvan’la sürekli çatışma halinde olan Müjgan’ın hiç beklemediği bir anda karşına çıkan kişi, genç kızı çok etkileyecektir.

YORUM YAP
YORUMLAR