Caner Toygar hakim karşısında: Eşim üç kez evden kaçtı!

Evlilik programında tanışıp evlendiği Berke Toygar'ı darp ettiği gerekçesi ile hakkında dava açılan Caner Toygar bugün hakim karşısına çıktı.

Katıldıkları evlilik programında tanışan Caner Toygar Berke Toygar, evlendikten kısa süre sonra aralarında geçimsizlik baş gösterdi. Berke Toygar, eşinin kendisine şiddet uyguladığı ve hakaret ettiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Caner Toygar hakkında Büyükçekmece Asliye Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

Eşim 2-3 kez evden kaçtı

Davanın ilk duruşması bugün yapıldı. Berke Toygar'ın katılmadığı duruşmada Caner Toygar, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Berke Toygar ile 3 ay evli kaldıklarını, eşinin bu süre içinde 2-3 kez evde kaçtığını söyledi. Toygar, hakkında açılan davanın ise, boşanma davasına delil oluşturmak için açıldığını öne sürdü.

Ceza ertelensin talebi

Toygar; hakkında ceza verilmesi halinde ise, hükmün açıklamasının geri bırakılmasını istedi.

Koruma kararı aldı

Duruşmada söz alan Berke Toygar'ın avukatı Rabia Üzümcü ise, müvekkilinin koruma kararı aldıktan sonra Caner Toygar ile görüşmediğini belirtti. Av. Üzümcü, Caner Toygar'ın sosyal medya üzerinden de Berke Toygar'a yönelik hakaretlerinin sürdüğünü söyledi.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR