Can Bonomo ve Öykü Karayel: Kadına şiddete karşıyız

Geçen günlerde geçirdiği trafik kazasıyla kolu kırılan ve alçıyla gezen şarkıcı Can Bonomo, eşi Öykü Karayel'le birlikte Cihangir'de görüntülendi

Bursa’da bir gece kulübünde sahne alan şarkıcı Gülşen sevenleriyle buluştu. Kendisini dinlemeye gelen sevenlerini ‘Bangır Bangır’ isimli şarkı ile selamlayan Gülşen,”Şarkıları söylerken hep bunu düşünüyorum, acaba şarkı söylemeseydim ne yapardım diye herhalde sinirden herkesi öldürürdüm.

'Her şeyi unuttuğum yerdeyim'

Çocuk yapmadan önce derlerdi ki çocuğun olmadan anlayamazsın ne olduğunu, evet çocuğum olduktan sonra anladım. Eğer müziğe büyük bir aşk ile bağlı değilseniz belki şuanda söylediklerimi anlamayabilirsiniz, ama gerçekten o kadar mutluyum ki her şeyi unuttuğum yerdeyim. İyi ki bana bunu yaşatıyorsunuz iyi ki buradasınız” ifadelerini kullandı.

Bir mekanda yemek yiyen ikiliden Can Bonomo'nun kolundaki alçıyı çıkarttığı görüldü.

Oyuncu Ahmet Kural'la sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun kavgası hakkında yorum yapan çift, "Kadına yapılan şiddete karşıyız" şeklinde konuştular. 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR