Çağla Şıkel ve Emre Altuğ arasında ipler koptu!

Dostluklarıyla magazin dünyasına örnek olan eski eşler Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’a nazar değdi. Çağla Şıkel, önceki gün eski eşi için ‘Hiç konuşmuyoruz’ dedi.

Boşanmalarına rağmen çocukları Kuzey ve Uzay için görüşmeye devam eden Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un dostluğuna nazar değdi. Önceki gün Akmerkez'de görüntülenen model, Emre Altuğ'un ortağı olduğu Alaçatı'daki Gazino Sako'nun geçen yaz iflas ettiği haberi hatırlatılınca eski eşiyle küstüğünü itiraf etti. Çağla Şıkel, konuyla ilgili "Hiç haberim yok. Zaten Emre ile hiç konuşmuyoruz" dedi.

ALAÇATI UĞURSUZ GELDİ

Bu arada Emre Altuğ, hasta olduğu gerekçesiyle büyük oğulları Kuzey'in 30 Ekim'deki doğum günü partisine de katılmamıştı. Kulislerde konuşulanlara göre Çağla Şıkel, geçen yıllarda da Alaçatı'daki butik otelini satışa çıkaran eski eşiyle maddi konular yüzünden tartıştı. İkili arasındaki ipler de bu nedenle koptu.

Kazanç tartışması...

Defileler, tanıtımlar ve TV programıyla aylık kazancı 200 bin TL'yi bulan Çağla Şıkel, iddiaya göre eski eşine maddi konularda kendisi kadar çaba göstermediğini söyledi. Eski eşler, bu yüzden tartıştı.

Önceki gün oğullarıyla alışveriş yapan Çağla Şıkel'in keyfi eski eşiyle ilgili sorularla kaçtı. 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

 

YORUM YAP
YORUMLAR