Büşra Pekin 5 kuralda zayıflamanın sırrını paylaştı. İşte 15 kilo verdiren diyet

Büşra Pekin yaptığı diyet sayesinde tam 15 kilo verdi.

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Büşra Pekin, kilo vermesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Toplamda 15 kilo veren Büşra Pekin, zayıflama sürecinde yaptığı programı kademe kademe açıklayarak hayranlarını sevindirdi.

BÜŞRA PEKİN YAPTIĞI DİYETİ KADEME KADEME AÇIKLADI!

 

Kilo vermesine ilişkin açıklamalarda bulunan Büşra Pekin, yeni halinden memnun olduğunu belirterek zayıflamak isteyenlere 3 öğün yemek yemeyi tavsiye etti. Büşra Pekin'in diyetine istinaden açıklamaları şu şekilde;

DÜZENLİ SPOR: Büşra Pekin, kilo verme sürecinde en önemli etkenlerden birinin spor yapmak olduğunu belirtti. Yaptığı spor sayesinde metabolizmasının hızlandırdığını belirten ünlü oyuncu, kalori yakım hızını arttırdığını belirtti.

ŞEKERLİ VE GAZLI İÇECEKLERE SON: Şekerli ya da gazlı içecekler tüketmediğini belirten ünlü oyuncu, maden suyu ve su tercih ettiğini belirtti.

TATLIYI AZALTMA: Yaptığı diyette tatlıdan büyük ölçüde uzak durduğunu belirten Büşra Pekin, canı tatlı istediği zaman meyveli yoğurt tükettiğini belirtti.

ABUR CUBURDAN KAÇINMA: Sağlıya yararı dokunmayan ve kalorisi yüksek abur cuburları hayatından çıkarttığını belirten Büşra Pekin, bu sayede daha hızlı formuna kavuştuğunu belirtti.

KETOJENİK DİYET: Ünlü oyuncu ketojenik diyetin de zayıflamasında büyük ölçüde rol aldığını belirtti.

KETOJENİK DİYET NEDİR?

Ketojenik diyet, karbonhidrat alımını azaltarak, protein ve yağ tüketimini arttıran beslenme şekline denilmektedir. Ketojenik diyette vücut enerji için yağ yakmayı tercih eder ve zayıflama süreci hızlanır.

YORUM YAP
YORUMLAR