Burcu Kıratlı Sinan Akçıl ayrılığından sonra ilk kez konuştu

Sinan Akçıl ile iki kez nikah masasına oturan ancak sonu boşanmayla sonuçlanan evliliğini ardından Burcu Kıratlı ilk kez konuştu

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl ile iki kez dünayevine girdi. Ancak ünlü çift evliliklerini sürdürmedi ve boşanarak yollarını ayırdı.

Ceyda Düvenci'ye konuk olan Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl ile biten evliliğinin ardından ilk kez konuştu.

Kıratlı, eski eşi Akçıl'la ilgili şunları söyledi: "İki sanatçının birlikte olması çok tehlikeli. Bu durum ya ikisini çok iyi besler, çok acayip bir şey çıkar ama o nadirdir. Ya biri çok beslenir, diğeri körelir. Biri birinin ilhamı olur, diğeri olamaz. Bizde biraz böyleydi. Sinan için çok büyük bir ilham kaynağıydım. Bende delilik, aşk, eğlence, kavga, drama queen'lik, kavga var. O beslenebiliyordu. Ben oyuncu olarak bir noktadan sonra beslenememeye başladım ve işime aşık bir kadın olduğum için ilişkime çok yansıttım. Onu yemeye başladım. O üretiyor, müthiş bir şey ama ben üretemiyorum. Bu da benim için ilişki bitmesi için en büyük sebep.

Sinan'ın popçu olması, bizim bu kadar magazin önünde olmamız, o popçu olduğu için ona yaradı. Ben oyuncu olduğum için, işim bir karaktere inandırmak. Seyirci bunu ayırabilecek zekada ama yine de onun ayarını bulmak lazımdı. Ben o anda dengeleri biraz kaçırdım. Gelen proje tekliflerinden birini kabul etseydim bu kadar olmayacaktı. 'Biraz daha beklemek istiyorum' düşüncesi ilişkime de yansıdı. Reytingi yüksek bir işten çıkmıştım, İstanbul'a döndüğümde çok fazla teklif gelmişti. 'Daha iyi gelir mi?' derken tren kaçtı"

YORUM YAP
YORUMLAR