Bu haftaya damgasını vuran magazin olayları!

Kim nerede, ne yapmış, kiminle görüntülenmiş? Hangi polemiğe dahil olmuş. İşte haftaya damga vuran magazin olayları...

Ünlü isimler bu hafta ne yapmış? Hangi aşklar başladı hangileri bitti... Survivor 2022 All Star kadrosu ifşalandı... İşte haftaya damga vuran magazin olayları...

ERKAN ÖZERMAN VE BEST MODEL SKANDALI

Best model "Best Smile" güzeli Elmas Yılmaz, TV8'de ekrana getirilen 2. Sayfa programına konuk oldu. Birbirinden bomba açıklamaların altına imzasını atan Yılmaz, "Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı" sözleri ile şoke etti.

Daha sonra programa katılan Özerman, ""İstediğime 'Masaj yapın' derim, size ne! Ben teklif ediyorum onlar da reddediyor." açıklaması ile adeta itirafta bulundu.

NAGİHAN KARADERE'DEN EVLİLİK İTİRAFI

Survivor yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan Nagihan Karadere, Uçankuş TV'deki cumartesi magazin programına konuk oldu. Karadere, "Bizim bu ailede akraba evliliği çok var. Bir kuzenim geliyor diğer kuzenim gidiyor. İstemediğim biriyle evlenmekten korktum ve sporcu oldum" açıklaması ile dikkat çekti.

ATA BENLİ SURVİVOR 2022 ALL STAR KADROSUNU İFŞA ETTİ

Ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, YouTube'dan yayınladığı videoda Survivor All Star 2022'nin kadrosunda yer alan isimleri tek tek açıkladı. Benli'nin ifşa ettiği 19 kişilik listede Turabi, Nagehan Karadere, Evrim Keklik, Barış Murat Yağcı ve Sercan Yıldırım gibi isimler yer alıyor.

MUSTAFA KESER'DEN BÜLENT ERSOY'A "1 TL'LİK TAZMİNAT" TEPKİSİ

Star TV'de ekrana getirilen Benzemez Kimse Bize adlı programın final yapmasının ardından Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasındaki kavga şiddetini artırarak büyüyor. "Divan" dediği için Bülent Ersoy tarafından 1 liralık tazminat davası açılan Mustafa Keser sert cevap verdi. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Keser, "Karşı tarafa açılan tazminat davası, davacının kendine biçtiği değer kadardır" gündem oldu.

KANYE WEST ADINI DEĞİŞTİRDİ

Ünlü rapçi Kanye West geçtiğimiz günlerde adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Kanye Omari West'in adını, soyadı olmadan yalnızca "Ye" olarak değiştirme talebini onayladı.

ECE RONAY, MEHMET ALİ ERBİL HAKKINDAKİ ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKME ŞARTINI İLK KEZ AÇIKLADI

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa eden Ece Ronay, Katarsis programına konuk oldu. Mehmet Ali Erbil hakkındaki şikayetini geri çekme şartını açıklayan Ronay, "Eğer herhangi bir çocuk yurduna kütüphane yapmayı kabul ederseniz ben bu olayı daha fazla büyütmeyeceğim, hatta şikâyetimi geri çekeceğim' dedim." dedi.

İBRAHİM TATLISES'İN DUDAK UÇUKLATAN DÜĞÜN HEDİYESİ

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses bir süredir aşk yaşadığı Yasemin Şefkatli ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Tatlıses'in gelinine düğün hediyesi olarak taktığı altın kemerin 450 bin TL'lik fiyatı dudak uçuklattı.

ÇAĞATAY ULUSOY'UN YARGI DİZİSİNİ REDDETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Uzun bir süredir dijital platformlarda yer alan projelerde yer almayı tercih eden Çağatay Ulusoy'un Yargı dizisinden gelen teklifi reddettiği ortaya çıktı. Ulusoy'un rolü geri çevirmesi üzerine Kaan Urgancıoğlu ile anlaşma sağlandı.

OKAN KURT BEYKOZ'DAKİ RESTORANINDA KAVGA ETTİ

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt, Beykoz'da kirada olduğu restoranın yanındaki komşusu ile kavga etti. O anlar kameralara yansırken Kurt, gündeme bomba gibi düştü.

LİNET'İN "ASKER KAÇAĞIYIM" SÖYLEMİ

Yeşilköy'de sahne aldığı mekanda "İsrail'de doğdum. 5 yaşımdan beri şarkı söylüyorum. Ne zaman okul bitti, 'Askerlik vakti' dediler. Ben de Türkiye'ye geldim. İsrail'de asker kaçağıyım bu arada" açıklamasında bulunan Linet'in yıllar öncesinde verdiği röportaj ortaya çıktı. Askerlik konusunda konuşan Linet'in "Orhan Gencebay'a kendimi dinletme fırsatını yakaladım. Sesimi çok beğendi, sonrasında elimden tutmaya karar verdi. Ama gel gör ki, bu sefer de askerlik geldi çattı. Normalde askerlik 2 sene ama o dönem kadınlar haddinden fazla olduğu için şansıma 3 ayda tezkeremi verdiler." sözleri kafaları karıştırdı.

MAURO ICARDI'NİN EŞİ WANDA NARA'YI, CHINA SUAREZ İLE ALDATTIĞI ORTAYA ÇIKTI, ÇİFT BARIŞTI

Ünlü yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı China Suarez ile aldattığı ortaya çıktı. Telegram'daki fotoğraflar sayesinde ihanet kanıtlanırken ünlü çift cephesinden yeni bir haber geldi. Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, eşiyle barıştıkları haberini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

MELTEM MİRALOĞLU HAKKINDA BOMBA İDDİA

'Hayat Devam Ediyor' dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan Meltem Miraloğlu, Amerika'ya yerleşerek kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlenmişti.. Meltem Miraloğlu'nun Amerika'daki hayatını yakından bilen ünlü şarkıcı ve yazar Onur Akay, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Onur Akay, Miraloğlu'nun her tarafının morardığını, burnunun kırıldığını ve polis korumasına alındığını açıkladı.

ALİŞAN, GÜNDÜZ KUŞAĞI PROGRAMINA BAŞLIYOR

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmesinin ardından büyük üzüntü yaşayan Alişan, toparlanmaya başladı. Son olarak Star TV'de ekrana getirilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programını sunan ünlü şarkıcı, İyi Fikir adlı program için TRT ile anlaştı.

BOĞAÇ AKSOY'DAN MESAJ VAR

Kanal D'de ekrana getirilen Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Volkan karakteri ile sevilen Boğaç Aksoy, lenfoma tedavisinin nasıl gittiğini anlattı. Güzel haberi de veren Aksoy, "Bundan sonra sizlerin karşısında daha güzel haberler ile olmayı umuyorum... 2 ay içinde geri dönüyorum Rabbim izin verirse... Bu zamana kadar yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum, duanızı eksik etmeyin" dedi.

KIRMIZI ODA'DA KORONAVİRÜS PANİĞİ

TV8 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kırmızı Oda setinde büyük bir panik yaşandı. 14 kişinin koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Sette vaka sayısının artması halinde Kırmızı Oda çekimlerine ara verileceği öğrenildi.

ESER YENENLER'DEN DENİZ AKKAYA'YA "ŞİŞMAN" TEPKİSİ

Ünlü oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ve Ümit Erdim "Tarafını Seç" programının bu haftaki konuğu oldu. Deniz Akkaya'nın "Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmüyorum" açıklaması hatırlatılan Eser Yenenler, "Şişmanlar da Deniz Akkaya'ya bayılıyordu, Allah Allah... Talihsiz bir açıklama." dedi.

FEYZA AKTAN'IN ÖZCAN DENİZ'E SALDIRDIĞI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Oğulları Kuzey'in velayeti nedeniyle davalık olan Feyza Aktan'ın Özcan Deniz'e tekme tokat saldırdığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Feyza Aktan'ın eski eşi Deniz'e saldırdığı görüntüler ortaya çıktı.

GÜLSE BİRSEL'DEN YENİ PROJE MÜJDESİ

Son olarak Jet Sosyete dizisi ile ekranlarda boy gösteren Gülse Birsel, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen senarist ve oyuncu Gülse Birsel, yeni proje müjdesini verdi. Birsel, "Kendime küçük bir rol yazabilirim" dedi.

DEFNE SAMYELİ İLE SERDAR BİLGİLİ BARIŞTI

Sosyal medya paylaşımları ve sahne kıyafetleri ile sık sık adından söz ettiren Defne Samyeli şimdi de özel hayatı ile gündem oldu. Defne Samyeli, Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili ile ilişkisine ikinci bir şans verdi.

OĞULCAN ENGİN, MİRAY DANER AŞKI

Ezgi Eyüboğlu ile ilişkisini noktalamasının ardından kısa bir süre sonra fenomen Ala Tokel ile aşk yaşayan Oğulcan Engin'in adı şimdi de Miray Daner ile anılmaya başlandı. Taraflardan açıklama gelmedi.

YORUM YAP
YORUMLAR