Brezilyalı gelin Jessica May: "Gittiğim her şehirde başka bir güzelliğe hayran kaldım"

Rol aldığı Yeni Gelin adlı diziyle tanınan ve yakın zaman önce Türk vatandaşlığı alan Brezilyalı model ve oyuncu Jessica May, Türkiye'yi çok sevdiğini belirtti.

Jessica May, 2018 yılında Türkiye'ye gelmiş 2018 yılında fotoğrafçı Hüseyin Kara ile nikah masasına oturmuştu. Rol aldığı Yeni Gelin dizisi ile şöhreti elde eden Jessica May, Türkiye'ye olan sevgisinden bahsetti. Sabah'a röportaj veren May, "Türkiye'yi çok sevdim. Gittiğim her şehirde başka bir güzelliğe hayran kaldım. Bir süre sonra burası benim ikinci evim gibi oldu. Vatandaşlık almam aslında kağıt üzerinde olan bir prosedür. Ben zaten kendimi buraya ait hissediyordum." dedi.

Yakın zaman önce Türk vatandaşlığı alan ve Rize gelini olan May, eşinin memleketi Rize hakkında şöyle konuştu:

"Ben Rize'yi çok seviyorum çünkü doğası Brezilya'ya çok benziyor. Artık Rize'de havalimanı var biliyorsunuz; oraya ilk gittiğimde eşime dedim ki "Evin arka bahçesine havalimanı yapmışlar, artık beni daha fazla getirmen lazım." O da sağ olsun müsait olduğumuz her boşlukta 1-2 gün bile olsa beni Rize'ye götürüyor."

"BREZİLYA'DA KAPADOKYA ÇOK MEŞHUR, HERKES İLK ÖNCE ONU SORUYOR"

"Bizim orada Kapadokya çok meşhur, o yüzden herkes ilk önce Kapadokya'yı sorar. Onun dışında insanların nasıl olduğunu, güzel bir yer olup olmadığını elbette merak ediyorlar. Burası hakkında çok güzel şeyler anlatıyorum. Hatta doktorum bile yakın bir zamanda buraya geldi. Gelmişken saç da ektirdi. 2-3 tane şehri gezip geri döndü."

YORUM YAP
YORUMLAR