Böyle olur Süreyya Yalçın'ın tırnakları

Uzun zamandır Amerika’da yaşayan Sosyetenin renkli ismi Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran, tatil için Türkiye’ye geldi.


2016 yılında dünyaevine giren sosyetenin ünlü çifti, Bodrum-Türkbükü’ndeki yazlıklarında yeni sezonu açtı. Yalçın ve Baran, önceki gün Mavi Otel’deydi.



Sivri protez tırnaklarıyla dikkat çeken sosyetik güzel Süreyya Yalçın, “Tırnaklarımı Amerika’da Swarovski taşlarıyla yaptırdım” dedi. (Hürriyet)

Süreyya yalçın Kimdir?

Sosyetenin ünlü isimlerinden Süreyya Yalçın, dünyanın en zenginleri listesine girmeyi başarmış iş adamı Faruk Yalçın’ın kızıdır. 1984 yılında dünyaya gelmiştir. Aziz Yıldırım'ın yeğenidir. Babasından kalan miras ile sık sık gündeme gelmektedir. 2016 yılında Hatay'lı iş adamı Ozan Baran ile evlenmiştir.

Kına gecesinde giydiği, modacı Tolga Çam'ın hazırladığı Sultan kıyafeti ile de oldukça konuşulmuştur. 80 metre ipeğin kullanıldığı elbisede 50 bin swarovski taş kullanılmıştır. Tolga Çam’ın ‘Sultan Gelinlikleri’ koleksiyonundan seçtiği kıyafetin fiyatı 25 bin dolardı. Yalçın'ın kına gecesinde taktığı tacın her tarafı swarovski taşlar ile kaplıydı. Kıyafetin tamamının fiyatı ise 100 bin liraydı.

Süreyya yalçın'ın serveti ne kadar?

2008 yılında vefat eden NATO müteahhidi işadamı Faruk Yalçın, mirasçılarına 4 milyar lira bıraktı. İlk eşinden olan dört çocuğu ve ikinci eşinden olan kızı Süreyya Yalçın arasında miras paylaşıldı. Sabah gazetesinin 2016 yıllarda yaptığı bir habere göre, Süreyya Yalçın'ın aylık faiz geliri 833 bin dolar. Haberde Süreyya Yalçın'ın bir bankada 100 milyon dolarlık bir hesabının olduğu belirtiliyor. 

Ozan Baran kimdir ?

Antakyalı iş adamı Ozan Baran Süreyya Yalçın ile Miamide tanışıp sevgili oldu. Çift, Esma Sultan Yalısı'nda görkemli bir düğün ile 2016 yılında dünya evine girdi. Yalçın sırtına Ozan Baran'ın dövmesini yaptırdı.

 

YORUM YAP
YORUMLAR