Birce Akalay Esquire Dergisi Kasım Sayısında

'Ağlama Anne' dizisiyle gündemde olan Birce, kapak çekimi boyunca hemen her hareketiyle gönlümüzü fethetmeyi başardı.

Birce Akalay Esquire dergisi Kasım sayısına kapak oldu.
🔸Birbirinden özel açıklamalarda bulunan Akalay’ın ilginç bir açıklamasını da sizinle paylaşayım :
✔️Birce “ Bir ortamdayken, önce sakin durmayı tercih ederim. Biraz vakit geçirince de insanlar ne derece sıcak ve sevecen biri olduğumu anlar. İlk gençlik yıllarımda böyle bir huyum yoktu, sonradan gelişti. Aslına bakarsan, mesafede bir samimiyettir. Dürüst bir mesafeden bahsediyorum” dedi.Karşı cinsle iletişimi nasıl? Anlamak istiyorum;mesela ilişkilerinde mesafeyi nasıl koruyor? Temkinli hareket ediyor sonuçta.

''Ben kapalı yaşadığım için, belirli bir rutinim, müdavimi olduğum mekanlar var. Kendimi oralarda garantide ve iyi hissederim. Mutlu hissederim. Oralarda kurduğum ilişkilerde insanların bana yaklaşımı standart olduğu için ve birilerine karşı rahatsızlık duymadığımdan, mesafe reflekslerimi daha çok bilmediğim ortamlarda kullanıyorum.''

Üçüncü kez evlenme fikrine henüz sıcak değil;düşünmüyor şimdilik. Özel hayatıyla ilgili konuşmayı da sevdiği söylenemez. Çocukları seviyor, doğru zamanda anne olmak düşüncesini benimsiyor. Daha fazla detay yok. Çok kurcalamıyorum da zaten.

Birce Akalay, bir masaya oturup sabahlara kadar sohbet edebileceğiniz ve bundan bir an bile sıkılmayacağınız bir kadın. Jestleri, mimikleri çok hoş.Ne düşündüğünü konuşmadan dahi anlatabilir.

Atv'deki dizisi 'Ağlama Anne'de Birce'yi dikkatlice takip edin. Bir kadının trajedisini nasıl da iyi yansıtıyor, bir bakın.

Röportaj ve daha fazlası için dergiyi mutlaka alın.

Esquire Dergisi-Kasım sayısından alıntıdır.

YORUM YAP
YORUMLAR