Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yayın hayatına başladığından beri perşembe akşamlarının reyting birincisi olan Bir Zamanlar Çukurova ilk sezonunu tamamladı.

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 30 Mayıs Perşembe günü sezon finali yaptı. Bir Zamanlar Çukurova sezon finalinde; Demir, eve gelir gelmez Züleyha’yı sorguya çekiyor. Demir o kadar sinirli ki Adnan’ın oğlu olmadığını en başından beri bildiğini itiraf ediyor.

Yılmaz, düğün arefesinde Gaffur’un duvara sakladığı sahte kimlikleri buluyor. İçinden Züleyha’yı atmakta zorlanan Yılmaz şaşkınlık içinde kendi düğününe hazırlanıyor. Bu sırada Züleyha ile Demir arasında tartışma şiddetleniyor. Demir silahını çekiyor. Ve silah sesi tüm konağa yayılıyor.Peki Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ne zaman? Yeni sezonda hangi sorulara yanıt aranacak? İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümleri ile ilgili merak edilenler…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu sezona 13 Eylül Perşembe günü yayın hayatına başladı. Gelecek sezon da dizinin benzer bir tarihte ekranda olması bekleniyor.

YORUM YAP
YORUMLAR