Bilal Özcan yazıyor: Faik Öztürk'ün 5 damarı nasıl değişti?

Şarkıcı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk anjiyo oldu ve ardından tıkalı olan beş damarı ameliyatla değiştirildi. Öztürk, "Allah beni öldürmedi" dedi

Bilal Özcan yazıyor - (Özel Haber)

Şarkıcı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk hastane önünde, yorgun, bitkin bir şekilde görüntülenmişti. Faik Öztürk'ün hastane çıkışında tekerlekli sandalyede görüntülenmesinin ardından, hiçbir açıklama gelmemişti.

''Allah beni öldürmedi"

Televizyon kameralarına konuşan şarkıcı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk "17 gün hastanede kaldım. Üzerimden sanki TIR geçti ama yiyecek ekmeğim varmış. Allah beni öldürmedi" dedi.

Bilal özcan gerçeği açıklıyor:

Geçtiğimiz Ramazan bayramına iki hafta vardı, bir takipçimizden mesaj geldi. "Fait Öztürk şu anda Siyami Ersek Hastanesi'nde, galiba kalp krizi geçiriyor..."

Hemen araştırdım, kalp krizi değildi ama spazm geçirmişti ve hastanede müşahede altına alınmıştı. Tetkikleri yapılıyordu, doktorların eve göndermeye hiç niyeti yoktu, çünkü daha kötü şeyler olabilirdi. Safiye Soyman'a ulaştım, "Geçmiş olsun, kalp çok ciddidir, iyi bak Faik'e" dedim.

Şaşırdı, "Aman Bilal yazma, anlatma Faik'in durumunu, kimseyi telaşa vermeyelim, bayram öncesi bilinmesin" dedi... 

Ben de yıllar önce basit bir kalp rahatsızlığı geçirdiğim için hasta psikolojisini iyi bilirim,

"Hay, hay" dedim...

"Tamam, yazmayacağım, konuşmayacağım. Yeter ki o iyi olsun, yapabileceğim bir şey var mı?" cevabını verdim.

Teşekkür etti, kapattık.

Ertesi gün biraz daha araştırdım, yapılan anjiyo sonucunda Faik Öztürk'ün bazı kalp damarlarının tıkalı olduğunun ortaya çıktığını ve by pass ameliyat olmasının şart olduğunu öğrendim.

Faik Öztürk, belge imzalayarak kendisinin Amerikan Hastanesi'nde ameliyat olacağını, naklinin gerçekleşmesini istemişti. Ve Siyami Ersek hastanesinin doktorlarına teşekkür ederek ambulansla Amerikan Hastanesi'ne geçti. Tedavisinin geri kalanı da orada yapıldı...

Ben Safiye Soyman'a söz verdiğim için, onlar öyle arzu ettiği için bu haberi Mayıs ayında kimseye duyurmadım, yazmadım, anlatmadım. Ama madem şimdi Faik Öztürk sağlık durumunu açıkladı, bu bilgileri siz okurlarıma paylaşmak istedim...

Ve biliyor musunuz, Amerikan Hastanesinde saatler süren ameliyatla bu komik, hayat dolu, eğlenceli adamın tam '5' damarı değişti,

Yanlış okumadınız, evet Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldıktan 4 gün sonra ameliyata alındı ve 'Beş' damarı değişti.

Adeta hayata yeniden döndü...

Aradım Faik Öztürk'ü konuştuk, "Benim doğum günüm 5 Haziran 2018, ameliyatı olduğum gün" dedi...

Sevgili Faik Öztürk'e çok geçmiş olsun...

Safiyeciğim, lütfen birbirinize iyi bakmaya devam edin, Allah sizi hiç ayırmasın... Sevgilerimle...

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR