BİLAL ÖZCAN HAKLI ÇIKTI! SADECE KAYNANASI DEĞİL RAFET EL ROMAN DA ÇOCUK İSTEMİYOR!

3 ÇOCUK BABASI RAFET EL ROMAN İLE 23 YAŞ KÜÇÜK EŞİ CEREN KAPLAKARSLAN 2014 YILI TEMMUZ AYINDA EVLENDİ. GAZETECİ BİLAL ÖZCAN O GÜNLERDE, ŞARKICININ ANNESİNİN GELİNİNE "SAKIN ÇOCUK DOĞURMA" DEDİĞİNİ YAZMIŞTI...

BİLAL ÖZCAN NİKAHTAN ÖNCE, ÇOCUK İSTENMEDİĞİNİ YAZMIŞTI

 

Rafet El Roman, kendisinden 23 yaş küçük Ceren Kaplakarslan’la iki yıl önce Almanya’da evlenmişti. Gazeteci Bilal Özcan o günlerde kaleme aldığı bir yazıda Rafet El Roman’ın annesinin yeni gelinine “Sakın çocuk doğurma” diye ültimatom verdiğini yazmıştı.

 

Bilal Özcan’ın yazısına göre kaynanası daha nikah kıyılmadan gelinini karşısına almış ve hamile kalmamasını sıkı sıkı tembihlemişti. 

 

O günlerde Rafet El Roman’ın yakınları bu iddiaya karşı çıktı, “Rafet El Roman’ın annesiyle gelini arasında böyle bir konuşma geçmedi” diyerek iddianın üzerini örtmeye çalıştılar. 

 

Bugün durum şöyle; Rafet El Roman ile güzel eşinin evlilikleri ikinci yılında ve çocuk yapmadılar. 

 

Ancak, Rafet El Roman’ın ilk eşinden iki kızı, çocuklarının dadısından ise bir oğlu var. 

 

Ve dördüncü bir çocuk istemiyor. 

 

Bunu biz söylemiyoruz.

 

Şimdi, karısı Ceren Kaplakarslan söylüyor.

 

Genç kadın, Hürriyet gazetesinden Sinem Vural’a verdiği röportajda, başarılı gazetecinin "Peki siz anne olmak istiyor musunuz?” sorusuna şöyle cevap veriyor:

 

- Hep çocuk sahibi olmak istedim. Küçüklüğümden bu yana benden ufaklarla ilgilenirdim. Şimdi ise karar veremiyorum. Bir iki senem daha var bana göre. Fakat şu an Rafet çocuk istemiyor. Ruh hali mi derler bilemiyorum, böyle bir karar aldı. Onu da anlıyorum, üç çocuğu var ve kolay değil. O da beni anlıyor. Gencim, çocuk istiyorum. Benim fikrim değişmedi. O da istiyordu en başlarda ama şimdi istemiyorum moduna girdi. Ama hayırlısı, bakalım ne olacak.

 

BİLAL ÖZCAN YAZDI, RAFET EL ROMAN'IN ANNESİ: SAKIN ÇOCUK DOĞURMA, TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR