Bilal Özcan: Fahriye Evcen'in dudakları silikonlu!

Fahriye Evcen'in önceki gün yaptığı fotoğraf paylaşımının altına, estetik operasyon yaptığı iddialarıyla ilgili çok sayıda yorum yapılmıştı. Gazeteci Bilal Özcan bu konuyu değerlendirdi...

Fahriye Evcen'in önceki gün paylaştığı fotoğrafa çok sayıda takipçisi tarafından estetikli olduğuna dair yorumlar yapılması üzerine Magazin Duayeni Bilal Özcan ünlü oyuncunun eski ve şimdiki fotoğraflarını kıyasladı.

Ünlü oyuncunun şöhret olduğu zamana ait yüz fotoğrafıyla önceki gün paylaştığı fotoğrafını kamera karşısında mukayese eden Bilal Özcancbu konuda kendi görüşünü açıkladı.

Fahriye Evcen yıllardır gazetecilerin yönetlttiği estetik operasyon sorularını "Benim her tarafım doğal" diyerek yanıtlıyordu.

Bilal Özcan'ın YouTube kanalı @BilalOzcanCom 'da yaptığı bu ilginç açıklamalardan sonra ünlü oyuncunun estetik konusunda nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.

İlginç konununun ayrıntıları için aşağıdaki YouTube videosunu izlemenizi öneririz.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR